troszkę upskirtu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa tyle kobiet i żadnego kutasa? WTF?
bardzo ładny dokument.
Nice! Idealny materiał na koniec niedzieli ;] @directe Rebolledo - Meet Me at Topaz Deluxe (Feat. Superpitcher & Miriam Torres), płyta Super Vato.
snajper997 napisał/a:
kurwa tyle kobiet i żadnego kutasa? WTF?
Widać natury nie powstrzymasz
Szkoda, że wszystkie miały majciochy
nie ma to jak zacząć "upskirt" od leginsów!!!
@Phelot dziękuję ale niestety mam problem z wyszukaniem tego.... Czy mogę jeszcze raz liczyć na Twoją pomoc?
z góry thx
z góry thx
Wielkie brawa dla autorów tych filmików, powinni dostać medale, za tak wielke poświęcenie- napewno nie raz po pyskach dostali
Wszystkie miały gacie
3.32 chyba się połapała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów