Tak, lepiej zagłosować na PiS bo przecież jest taki zupełnie inny i dobry.
Mnie takie pojeby nie przeszkadzają, niech sobie żyją dalej i zostają pojebami, tego się nie zmieni.
Prawdę mówiąc to wolę takiego nieszkodliwego pojeba od nacpanego fetą sebixa w koszulce ze znakiem Polski walczącej, którego to symbolu nie rozumie za grosz.
I nawet możecie mnie zmieszać z błotem, ale gdybym miał wybierać pomiędzy PiS a PO, o zdecydowanie wybieram PO.
Niby po 30, a debil niczym gimbus.
PO powinno się zlikwidowac tak samo jak PiS, ale po tym co odjebalo PO przez 10 lat na rzecz naszego narodu, to kazdy glosujacy na nich powinien dostawac lepe na pysk.
Mnie takie pojeby nie przeszkadzają, niech sobie żyją dalej i zostają pojebami, tego się nie zmieni.
Prawdę mówiąc to wolę takiego nieszkodliwego pojeba od nacpanego fetą sebixa w koszulce ze znakiem Polski walczącej, którego to symbolu nie rozumie za grosz.
I nawet możecie mnie zmieszać z błotem, ale gdybym miał wybierać pomiędzy PiS a PO, o zdecydowanie wybieram PO.
Może własnie takim pojebem jeste s. Ja tam wole by wyewać takie chwasty i przesadzić do szpitala.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Niby po 30, a debil niczym gimbus.
PO powinno się zlikwidowac tak samo jak PiS, ale po tym co odjebalo PO przez 10 lat na rzecz naszego narodu, to kazdy glosujacy na nich powinien dostawac lepe na pysk.
Czytaj ze zrozumieniem, napisałem że w wypadku braku innej opcji niż PiS i PO ,wybrałbym PO.
Głosowałem na Konfederacje, mimo że nie do końca mi po drodze z ich programem.
Może własnie takim pojebem jeste s. Ja tam wole by wyewać takie chwasty i przesadzić do szpitala.
Czyżby chciwy wyznawca jedynej słusznej opcji?
Chwasty wyrywaj wśród sobie podobnych pasożytów społecznych, miejmy nadzieje że i ciebie ktoś w końcu wyplewi.
... Poszła na zad do kuchni !!!
Większość tu się śmieje, a nawet gardzi takim dziwolągiem a potem idzie glosowac na PO, razem, nowoczesna, sld-na partie które gloryfikują takich odmiencow... Nie rozumiem takiej logiki
dobrze piszesz, logika jak u faceta więc wyjątek jesteś,
a jeśli jesteś facetem to huj ci w ....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów