18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Witam witam, moi mili państwo

Pod ostatnim wpisem dot. Lalki Annabelle zauważyłem, że spora część osób domagała się audiobooka owego, jakże interesującego, artykułu.
Cóż więc, korzystając z tego, ze potrafię mówić wziąłem mikrofon i spełniłem wasze marzenie

Z góry mówię, jakby ktoś miał się zamiar dopierdalać:
Tekst zawiera literówki, zacinki, zwiechy i innego rodzaju chujstwa, które mogą się zdarzyć podczas czytania. W dużej mierze spowodowane tym, że trzeba od czasu do czasu przescrollować i spieprza mi ostatnia linijka. Albo po prostu spieprza mi linijka. Mimo wszystko ręczę za to, że tekst przeze mnie czytany nie traci ani ciut na sensie

Format MP3, 128 kb/s, 26:44, waga 24,4 mb

speedyshare.com/NEAgr/Lalka-Annabelle-Avik.mp3

Jakby miało to komukolwiek w czymkolwiek pomóc - Nagrywane Creative Fatal1ty + Audacity

I na koniec, żeby było, że modnie:

Impossible is nothing
Zgłoś
wayfarer 2013-09-01, 15:02
kurwa, nie wierzę, przecież ta historia jest tak żałosna że wstyd mi że sadole jarają się tym pedalskim gównem dla dzieci
Zgłoś
sprezynaaa 2013-09-01, 15:14
ja musze zaplacic zeby tego posluchac...
Zgłoś
maciora12 2013-09-01, 19:30
wayfarer napisał/a:

kurwa, nie wierzę, przecież ta historia jest tak żałosna że wstyd mi że sadole jarają się tym pedalskim gównem dla dzieci

To przygotuj se seans spirystyczny i wywołaj demona poczytaj jak to się robi bo jest dużo stron jak wywołać i zobaczymy kto będzie "pedalski"

Jak chcesz to mogę ci podesłać lin jak go wywołać ale musisz zdobyć księgę Ars Goetia

I wtedy wrzuć materiał z nagraniami na sadola będzie ciekawie
Zgłoś
demz 2013-09-01, 20:31
"Ten plik może być ściągnięty tylko przez konto Premium. Kup Premium!" Chuj Ci w dupę. Poza tym nie rozumiem po co robić audiobook z artykułu? Nie chce Wam się czytać?

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów