wyciąganie auta od 2'59
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
wyciąganie auta od 2'59
Kurwa dlaczego pod każdym filmikiem z rozbitym autem, ktoś wrzuca Kargula. To było śmieszne za pierwszym razem.
Nie jestem pewny ale właściciela to chyba na noszach wynosili, więc wątpię czy martwił się o auto...
Nie jestem pewny ale właściciela to chyba na noszach wynosili, więc wątpię czy martwił się o auto...
Za 2 miesiące na aukcji allegro - "prawdziwa okazja! lambo od kobiety która jeździła nim tylko po bułki i do kościoła - IGŁA!"
A ktoś zauważył, że na początku filmu jest pomarańczowe Lambo a to co się rozbiło jest grafitowe?
Co za amatorszczyzna, nawet akumulatora nie odpięli.
@up
Oczywiście, Ty wiesz lepiej niż strażacy, którzy uczyli się tego przez pare miesięcy i robią to od parunastu lat. To, że tego nie widziałeś, nie znaczy, że tego nie robili, gdybyś chciał wiedzieć, to z całej akcji ratowniczej jest tutaj tylko wyciąganie rannego na desce ortopedycznej, lecz oni odłączyli akumulator, zablokowali pojazd, przy pomocy rozpieracza hydraulicznego pozbyli się drzwi i po udzieleniu pomocy wyciągneli rannego.
Sory, moja pasja
[img:d384ff7401]http://www.vg-photo.com/airshow/kszp2010/sppdfd/DSC_7970.jpg[/img:d384ff7401]
Fire Department ma prawo zrobić co mu się podoba z autem, ponieważ ratuje tym ludzi, pozwala im na to jakiś przepis i z nim nie wygrasz
Oczywiście, Ty wiesz lepiej niż strażacy, którzy uczyli się tego przez pare miesięcy i robią to od parunastu lat. To, że tego nie widziałeś, nie znaczy, że tego nie robili, gdybyś chciał wiedzieć, to z całej akcji ratowniczej jest tutaj tylko wyciąganie rannego na desce ortopedycznej, lecz oni odłączyli akumulator, zablokowali pojazd, przy pomocy rozpieracza hydraulicznego pozbyli się drzwi i po udzieleniu pomocy wyciągneli rannego.
Sory, moja pasja
Cytat:
za takie "fachowe wyciąganie" tego lambo z krzaków bym im sprawę wytoczył
[img:d384ff7401]http://www.vg-photo.com/airshow/kszp2010/sppdfd/DSC_7970.jpg[/img:d384ff7401]
Fire Department ma prawo zrobić co mu się podoba z autem, ponieważ ratuje tym ludzi, pozwala im na to jakiś przepis i z nim nie wygrasz
Jako Polak jestem zmuszony napisać: wyklepie się!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów