Wycinek z programu Top Gear, przedstawiać osobistości nie trzeba. Główna rola: Lamborghini Aventador LP700-4 dla przypomnienia auto to ma 2,9s do setki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Soundtruck z incepcjii tylko przypomina że możemy się nim przejechać tylko w snach
Od momentu włączenia silnika do końca filmu miałem ciarki.
Super Ruchacz napisał/a:
Mi też ciężko zrozumieć, dlaczego wszyscy nadziani jeżdżą super samochodami, a nie Hondami Civic i VW Golfami
Gdybyś był w chuj bogaty - kupowałbyś łososia w biedronce?
jeżeli da się kupić aerodynamikę do golfa i hondy jeżeli da się kupić silnik i jego dźwięk , materiały którymi aventador został wykończony , wygląd , opony , hamulce , zawieszenie , skrzynię , liczne komputery jeżeli te "dodatki" kosztują +golf 40 tyś to gdzie je kurwa można kupić co to za firmy tuningowe ????????????????????? mądrzy Polacy wszechwiedzący o samochodach ??? zresztą jak można zrobić samochód jak aventador samemu jak przy lambo pracuje kilka set osób????
@Super Ruchacz bo Lamborghini Aventador wygląda lepiej od jakiegoś Golfika czy Civiczka.
polscy znawcy motoryzacji "wdupie se do golsa turbo i bede mial bryke jak lambo" takie brednie to tylko polska klasa biedna i durna moze glosic/wmawiac sobie.
@Saafa tylko że żywotność takiego 720 konnego silnika kończy się po 20tyś km
a co do filmiku GTR na rok 2012 jest szyby od 0 do 60mph czyli 96.5km/h
a co do filmiku GTR na rok 2012 jest szyby od 0 do 60mph czyli 96.5km/h
wiem ze polaczenie auta z browarem jest niemadre ale musialem dac mu jeszcze jednego...
Bobasse napisał/a:
Gdybyś był w chuj bogaty - kupowałbyś łososia w biedronce?
W biedronce nie ma łososia
Co do filmiku, to przepierdolił 160 mil na godzinę i nie przeniósł się w czasie, choć jeśli chodzi o wyczyny "Chomika" to ma fuksa, że nie przeniósł się do wieczności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów