📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Łee myślałem, że będzie jakaś kolczatka niespodzianka, albo chociaż ostry kamyczek, efekt przy takiej predkości chyba byłby taki sam
-Sheldon Cooper
A lambo... No zajebiste jest, ale i tak odkąd zobaczyłem ze 3 tygodnie temu Aventadora to jestem w nim zakochany
Ten kask na bank uratowałby mu życie.
Ja pierdole jaka prędkość ;||||
efail napisał/a:
Też mi się wydaje że to Ehra-Lessien w Niemczech
to jest tor w pod moskiewskej miescowości автополигон
ta prosta całkiem po lewej od tego punktu z 1 to ten tor.
maps.yandex.ru/?um=l0-DYlRL3FqoM9ICQIBvCRbJ1SUwmkWB&ll=37.285661%2...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów