Ciekawy pomysł
Ciekawy pomysł
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolicie, mało się nie posracie, tam na górze. Skoro za cień w Was kreatywności to zostaje krytykować. Na mnie to wywarło wrażenie i wpasowuje się w klimat Sadola. W końcu to imitacja wybuchającego miasta, zamrożona w pewnym punkcie. Sam bym sobie zrobił coś takiego i liczył, że kiedyś mi się nie sfajczy.
Jeszcze się takie nie urodził, coby to wszystkim dogodził
A jak jeszcze ktoś coś potrafi, to już w ogóle leje się na niego fala krytyki.
Sad but sooo true...
Lepiej oglądać pedały na hardzie co sobie słoiki w dupę wsadzają, albo laski co srają na siebie, nie wspominając już o babach z fiutami, rozumiem wtedy to jest esencja sadola i jesteście zadowoleni.
Marudzicie jakbyście uważali też portal za coś wyjątkowego, a to takie same gówno jak kwejki czy właśnie youtubowe gówna.
Tak
Pierdolicie, mało się nie posracie, tam na górze. Skoro za cień w Was kreatywności to zostaje krytykować. Na mnie to wywarło wrażenie i wpasowuje się w klimat Sadola. W końcu to imitacja wybuchającego miasta, zamrożona w pewnym punkcie. Sam bym sobie zrobił coś takiego i liczył, że kiedyś mi się nie sfajczy.
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią odnośnie krytyki. Ludzie, którzy nic nie potrafią najgłośniej komentują co jest gównem a co nie. Co do samej lampy to zastanowiłbym się czy ta wata to na pewno dobry pomysł. Dość to łatwopalne i podatne na degradację.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów