📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak się hindus i lampart dobijali że ciekawi mnie co jest za tymi drzwiami
Lampart ma trochę przejebane, że w takich warunkach musi żyć z tymi zwierzętami.
To jest tygrys a nasrane w Indiach jest dokładnie i od dawna,stają na ulicach na plażach w krzakach i gdzie się da s gdzie się nie da to walają się resztki po stosach pogrzebowych i sru wszystko to do rzeki.
Tak ze proszę pana nasrane już jest
Tak ze proszę pana nasrane już jest
Naszczane jak widać już jest, a i zapewne u źródła kloc soczysty jeszcze paruje.
Zdecydowanie lampart i hindus bardzo chcieli tam wejść, psy chroniące ten skarbiec dobra kałoligarcha, właściciel skarbca pewnie sprzeda chińczykom na grilla, bo żaden nawet nie próbował do kocura podskoczyć xD
HAL9000/2 napisał/a:
tygryska to ty chyba w dobranoce widziałeś...[/
Ok spoko czyli w Indiach lamparty maja pręgi .
@up Ziomek to w ogóle nie ten kolor. Tygrysy są przecież pomarańczowe czy tam czerwonawe...No na pewno są koloru dużo ciemniejszego niż ten słomkowy lampart.
Alicjontko napisał/a:
@up Ziomek to w ogóle nie ten kolor. Tygrysy są przecież pomarańczowe czy tam czerwonawe...No na pewno są koloru dużo ciemniejszego niż ten słomkowy lampart.
ale tu nie ma co dyskutować, tygrys jest większy, masywniejszy, nie mówiąc o umaszczeniu:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów