📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
kkndkkndkknd napisał/a:
Up`y
wracać na kwejka
Wracaj na terapię do psychiatryka , dziś byłeś za krótko .
A co do larwy , ale bym butem depnął .
kupiłbym mu przepaskę na oko i wziął w rejs po atlantyku
tak samo jak do Europy widzę napływ ciapatych, to na sadistica napływ gimbazy z kwejka i to jest to samo to czemu mam ich tolerować?? bo Prezydent admin i jego moderatorzy tak każą?? nie mogę po prostu powiedzieć im wy pier .. lać??
Ja na kwejka nie zamierzam się przenieść, ale szkoda kota, bo pewnie jego stan jest efektem tego, że jakiś kutas pozbył się kiedyś zwierzaka, którego nie wysterylizował. Sam mam kota "z odzysku" i jest zajebisty. Tak, uratowałem go - wiem, mogę być bohaterem. Na kwejku.
Kurwa! Zapomniałem że przeglądając sadistic nie powinno się nic jeść!
Aż mnie oczy załzawiły. Sierściuchów nie lubię, ale i tak mi go szkoda. Czy on już tego lewego oka nie ma? :/
Yogii26 napisał/a:
Kurwa! Zapomniałem że przeglądając sadistic nie powinno się nic jeść!
Pierdolisz ! jeszcze nie było takiej opcji żeby mnie coś brzydziło na sadistic'u
chyba ze jakieś jebane pedały albo pseudo baby z fiutami !!
Na szczęście są filtry
kurwa.. cały dzień czekałem na pizze (domowej roboty), zasiadłem do kompa, wpierdalam, włączam ten filmik i mi sie odechciało
Cytat:
takie robaki sa po to zeby ktos wpierdolil Twoje nedzne ciało gleboko pod ziemia. no wiesz... my zjadamy drapiezniki, te np zjadaja ptaki, ptaki zjadaja robaki a robaki nas... aaaaaaaaaaha
Z tego co widzę kot nie znajduje się pod ziemią, i jest żywy....Jak zdechnie to ok, ale żywego?
dyziom napisał/a:
Ludźmi gardzicie, a jak kotu coś się dzieje to olaboga... CZEMU?!
Bo ludzie to skurywsyny, niszczą Ziemię i zasługują na śmierć, a taki kotek to nic nikomu nie zrobił.
Dla wszystkich, którym jest przykro co wet robi z tym kotem. Spokojnie. Po pierwsze - kot jest otumaniony prochami i ma to głęboko w dupie co z nim robią podczas wyciągania tej larwy. Po drugie - z racji tego, że w ogóle doszło do takiego zabiegu to najprawdopodobniej po zagojeniu rany kotek szybko trafi do adopcji (bo takie przypadki szczególnie wzbudzają litość w ogłoszeniu), gdzie w dobrobycie spędzi resztę życia. Po trzecie - Na oko ma jakieś 4 tygodnie więc po kilku miesiącach życia tak się przystosuje, że w ogóle zapomni, że miał kiedyś dwoje oczu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów