18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
bravoteampolska 2013-12-18, 17:23 1
kkndkkndkknd napisał/a:

Up`y

wracać na kwejka

Wracaj na terapię do psychiatryka , dziś byłeś za krótko .

A co do larwy , ale bym butem depnął .
Zgłoś
KaRRol 2013-12-18, 17:24
a kotecek czasem juz nie padł był wczesniej?
Zgłoś
lubiepoziomki 2013-12-18, 17:26 10
kupiłbym mu przepaskę na oko i wziął w rejs po atlantyku
Zgłoś
g................k 2013-12-18, 17:29 2
tak samo jak do Europy widzę napływ ciapatych, to na sadistica napływ gimbazy z kwejka i to jest to samo to czemu mam ich tolerować?? bo Prezydent admin i jego moderatorzy tak każą?? nie mogę po prostu powiedzieć im wy pier .. lać??
Zgłoś
C................r 2013-12-18, 17:40 3
Ja na kwejka nie zamierzam się przenieść, ale szkoda kota, bo pewnie jego stan jest efektem tego, że jakiś kutas pozbył się kiedyś zwierzaka, którego nie wysterylizował. Sam mam kota "z odzysku" i jest zajebisty. Tak, uratowałem go - wiem, mogę być bohaterem. Na kwejku.
Zgłoś
Yogii26 2013-12-18, 17:47
Kurwa! Zapomniałem że przeglądając sadistic nie powinno się nic jeść!
Zgłoś
defcon1 2013-12-18, 17:50 1
Aż mnie oczy załzawiły. Sierściuchów nie lubię, ale i tak mi go szkoda. Czy on już tego lewego oka nie ma? :/
Zgłoś
Dalione 2013-12-18, 17:52
Uwielbiam filmiki z larwami
Zgłoś
dyziom 2013-12-18, 17:52 1
Ludźmi gardzicie, a jak kotu coś się dzieje to olaboga... CZEMU?!
Zgłoś
Rysiek86 2013-12-18, 17:56 3
Yogii26 napisał/a:

Kurwa! Zapomniałem że przeglądając sadistic nie powinno się nic jeść!

Pierdolisz ! jeszcze nie było takiej opcji żeby mnie coś brzydziło na sadistic'u
chyba ze jakieś jebane pedały albo pseudo baby z fiutami !!
Na szczęście są filtry
Zgłoś
danon1906 2013-12-18, 18:06
kurwa.. cały dzień czekałem na pizze (domowej roboty), zasiadłem do kompa, wpierdalam, włączam ten filmik i mi sie odechciało
Zgłoś
crossdressphyxia 2013-12-18, 18:24 2
Cytat:

takie robaki sa po to zeby ktos wpierdolil Twoje nedzne ciało gleboko pod ziemia. no wiesz... my zjadamy drapiezniki, te np zjadaja ptaki, ptaki zjadaja robaki a robaki nas... aaaaaaaaaaha

Z tego co widzę kot nie znajduje się pod ziemią, i jest żywy....Jak zdechnie to ok, ale żywego?

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
wrobel242424 2013-12-18, 18:40
biedne zwierzątko
moje serduszko płacze z żalu
kotki są przecież takie słodkie
Zgłoś
Zgon14 2013-12-18, 19:00 6
dyziom napisał/a:

Ludźmi gardzicie, a jak kotu coś się dzieje to olaboga... CZEMU?!

Bo ludzie to skurywsyny, niszczą Ziemię i zasługują na śmierć, a taki kotek to nic nikomu nie zrobił.

NIE UŻYWAM CAPS LOCKA, PO PROSTU TRZYMAM SHIFT, A I TAK DOSTAJE WARNY
Zgłoś
las84500 2013-12-18, 19:06 3
Dla wszystkich, którym jest przykro co wet robi z tym kotem. Spokojnie. Po pierwsze - kot jest otumaniony prochami i ma to głęboko w dupie co z nim robią podczas wyciągania tej larwy. Po drugie - z racji tego, że w ogóle doszło do takiego zabiegu to najprawdopodobniej po zagojeniu rany kotek szybko trafi do adopcji (bo takie przypadki szczególnie wzbudzają litość w ogłoszeniu), gdzie w dobrobycie spędzi resztę życia. Po trzecie - Na oko ma jakieś 4 tygodnie więc po kilku miesiącach życia tak się przystosuje, że w ogóle zapomni, że miał kiedyś dwoje oczu.

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów