📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
głębokie gardło
3 raz pisze komentarz bo jak strzalkami chcialem poprawic literowke to mi kurwa przelacza filmiki takze gratuluje uber pro super elo elo elo elo informatykom za stworzenie tego gowna oraz rowniez za to ze w koncu dzieki nim jest niebo w tibi
wracajac do filmiku nie wiem jak was ale ta pizda w tych czarnych wlosach po prawej tak mnie wkurwila ze jakbym go spotkal to bym mu najebal ... ale doszedlem do wniosku ze zeby byc taka pizda to trzeba sie urodzic wiec to nie jego wina, albo jego ojciec byl "twardzielem" wiec debilny synalek postanowil byc cipka taka jak widac
nie ma piwa jakbys wycial tego ciecia to by bylo
wracajac do filmiku nie wiem jak was ale ta pizda w tych czarnych wlosach po prawej tak mnie wkurwila ze jakbym go spotkal to bym mu najebal ... ale doszedlem do wniosku ze zeby byc taka pizda to trzeba sie urodzic wiec to nie jego wina, albo jego ojciec byl "twardzielem" wiec debilny synalek postanowil byc cipka taka jak widac
nie ma piwa jakbys wycial tego ciecia to by bylo
I tak byś pomiętosił...
Wielkie mi rzeczy. Pewnie prawie rozgazowane no i z kufla. Niech spróbuje prosto z puszki, ale bez żadnych patologicznych shot gunów
filmik 1;57 , akcja 1;39 - 1;44
przyznać trzeba, że chociaż koleś pomyślał i starał się żeby cycki cały czas na wierzchu były [;
ach ta słowiańska uroda i wdzięk
Maszyna do połykania spermy.
Słowiańska krew
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów