📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak dla mnie to metoda na wywabianie rekinów z głębin
Cytat:
Zajebane z innego portalu
dobrze, że nie z albumu dziewczyny
Cytat:
Zaj***ne z innego portalu
Dzięki za info. . Nie domyśliłbym się po napisie widniejącym w prawym dolnym rogu
jak można, kurwa, ocenzurować cytat?
chciałbym zobaczyć jej minę po tym jak się skapnęła że jej coś z pizdy poleciało
JerkItOut napisał/a:
wygląda jak startująca rakieta
Laska ma opatrunek na stopie. To z niej pochodzi krew, z żadnego innego miejsca. A ona się śmieje, fotka jest robiona dla jaj.
To na wypadek, gdyby ktoś się jeszcze nie domyślił - a sądząc po komentarzach, takich osób jest w chuj.
To na wypadek, gdyby ktoś się jeszcze nie domyślił - a sądząc po komentarzach, takich osób jest w chuj.
jebzdzidy zapierdala z 4chana, brawo polaczki biedaczki z opoznieniem 48 h jestescie w stanie zobaczyc to co ja ...
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów