Jak oceniacie skok?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
gwauro napisał/a:
call 911 - najpopularniejszy zwrot hamerykanów
o kurwa! najpopularniejszy Polakow
za płomienny telemark 10/10
Max. 250 znaków
Prawie jak GTA
po zapoznaniu się z materiałem, oceniam go 10/10 (arcydzieło)
wybicie się z belki dość efektowne, aczkolwiek późniejsze lekkie załamanie się cysterny powoduje że widz nie odczuwa maksymalnie tego jakże przepięknego skoku, który jest zakończony zręcznie ułożonym i płynnym telemarkiem z eleganckim dodatkiem w postaci oszałamiającego wybuchu. Moment lądowania podnosi poziom ekscytacji podczas oglądania, w związku z czym nadrabia niechlujne załamanie cysterny i osiąga dzięki temu maksymalną liczbę punktów.
wybicie się z belki dość efektowne, aczkolwiek późniejsze lekkie załamanie się cysterny powoduje że widz nie odczuwa maksymalnie tego jakże przepięknego skoku, który jest zakończony zręcznie ułożonym i płynnym telemarkiem z eleganckim dodatkiem w postaci oszałamiającego wybuchu. Moment lądowania podnosi poziom ekscytacji podczas oglądania, w związku z czym nadrabia niechlujne załamanie cysterny i osiąga dzięki temu maksymalną liczbę punktów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów