Wypadek ciężarówki przewożącej butle z gazem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapewne ten palny gaz to był acytylen, a on jest sprężany do kilkunastu atmosfer, jak by było tam jeszcze kilka butli ze sprężonym tlenem i one by wybuchły to by była większa rozpierducha, bo tlen jest sprężany do 200-300 atm.
Piwo za wstawke, zawsze chciałem zobaczyc takie coś.
Piwo za wstawke, zawsze chciałem zobaczyc takie coś.
Zawsze video z eksplozjami trzeba cofać, a tu? <jeb><jeb><szuuu><pizg><jeb> lepiej niż na wczasach w Rumuni.
Na początku myślałem, że to Polska, ale potem zwróciłem uwagę na 4 pasmową drogę...
Ja się pytam gdzie jest film z jakże niestronniczej telewizji polsat, który zawierał wywiad odnośnie 11.11, a w zasadzie atak na Bosaka.
Zawsze się zastanawiałem, jak by wyglądał taki wypadek. Moje życie jest kompletne.
czelabiński popcorn
3:51 po prawej stronie jak sobie butla dostojnie leci
Druga sprawa, skąd się wzięła ta osobówka która w dalszej części filmiku sobie stoi przy wybuchach o.O? W czasie wypadku jej nie było, ktoś sobie podjechał zeby mieć miejsce w 1 rzędzie na pokaz ?
Druga sprawa, skąd się wzięła ta osobówka która w dalszej części filmiku sobie stoi przy wybuchach o.O? W czasie wypadku jej nie było, ktoś sobie podjechał zeby mieć miejsce w 1 rzędzie na pokaz ?
dabster napisał/a:
Kurwa zawsze czułem, powiedzmy, mocny dyskomfort psychiczny jadąc za takim pojazdem albo cysterną z gazem. Zawsze wyobrażałem sobie taki scenariusz, nie wiem czemu. Teraz to chyba do reszty jakiejś padaki dostanę... dzięki wielkie w chuj
tak a co ja mam powiedzieć będąc strażakiem i do takiego chujstwa jestem wezwany i musze to zgasić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów