📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Produkcja Netflix bardzo mnie zaciekawiła, fajnie że czubowna użycza swojego głosu. Ale po drugim odcinku całe to WWF tak mnie wkurwialo że przestałem oglądać.
Po globalnym ociepleniu opodatkują małą epoke lodowcową,nic straconego.
BajecznyKrzysztof napisał/a:
jebana prowokacja spierdolonych ludzi. Morsy zostały zagonione na klif przez niedźwiedzia polarnego.... Spadają, bo nie mają poczucia głębi, nie kumają, że jest wysoko.
a globalne ocieplenie pojawia się co jakiś czas na ziemi (tak, jak i epoki lodowcowe) i nikt i nic tego nie zmieni, bo to ma związek z podróżą kuli ziemskiej przez wszechświat i procesami, o których nie chce mi się rozpisywać na sadistiku.
Jak zwykle media piszą:
Najwyższa ilość dwutlenku węgla w powietrzu od 1 000 000 lat... No straszne...
A co było 1 000 000 + 1 lat temu ? Wyższy ? TAK było więcej dwutlenku węgla...
I jak najbardziej ograniczanie gazów toksycznych , odpadów , plastików , generalnie całej tablicy mendelejewa jest ważne...
Akurat CO2 to o chuj rozbić -.-
Jest ich za duzo i same sie unicestwiaja,
natura.
morsy nie są święte, w załączeniu link do filmu gdzie mors gwałci nieletniego pingwina
youtube.com/watch?v=R5-MoqrymVU
żal wam pedofilów gwałcicieli? niech giną!
a na poważnie - natura każde życie kończy śmiercią. jak mors jest głupi to ginie spadając z klifu. te morsy które zrozumieją że nie powinny wchodzić na strome klify przekażą swoje geny dalej czyniąc gatunek morsów mądrzejszym i lepiej przystosowanym do przetrwania. to się nazywa ewolucja.
morsy nie są święte, w załączeniu link do filmu gdzie mors gwałci nieletniego pingwina
youtube.com/watch?v=R5-MoqrymVU
żal wam pedofilów gwałcicieli? niech giną!
a na poważnie - natura każde życie kończy śmiercią. jak mors jest głupi to ginie spadając z klifu. te morsy które zrozumieją że nie powinny wchodzić na strome klify przekażą swoje geny dalej czyniąc gatunek morsów mądrzejszym i lepiej przystosowanym do przetrwania. to się nazywa ewolucja.
Mors spada z klifu, wina człowieka.
Nie rozumiecie że globalne ocieplenie jest FAKTEM !
Problemem jest to w jaki sposób politycy rzekomo chcą z tym walczyć. Wydając bez sensownie pieniądze i nakładając podatki na zwykłych obywateli.
Ocieplenie nie oznacza że nagle w każdym miejscu na ziemi zrobi się gorąco.
Problemem jest topnienie lodu i z tego powodu zmiana prądów morskich które w ogromnej mierze wpływają na klimat !
Jeszcze gorzej będzie gdy zacznie topnieć wieczna zmarzlina na syberii gdzie uwięzione są ogromne ilości co2.
To tylko przyśpieszy ocieplenie klimatu.
W tym momencie ratowanie klimatu polega na podnoszeniu podatków , limitów CO2 i tym podobne ale praktycznie tylko w Europie.
Najwięcej szkód powodują USA , Chiny i Indie.
Najbardziej cierpią Europejczycy i z tego powodu ludzie później nie akceptują faktu globalnego ocieplenia.
Większość ludzi widząc obecną sytuacje myśli że to wszystko zostało wymyślone dla kasy i po części wcale im się nie dziwię.
Wiec ustalmy , ocieplenie jest faktem ,sposób na jego zwalczanie jest jedna wielką farsą!!!
Ps. Tak , okresy lodowacenie i ocieplenia są normalne i były od zawsze ale trwały SETKI tysięcy lat , nigdy tak szybko od czasu industrializacji.
Problemem jest to w jaki sposób politycy rzekomo chcą z tym walczyć. Wydając bez sensownie pieniądze i nakładając podatki na zwykłych obywateli.
Ocieplenie nie oznacza że nagle w każdym miejscu na ziemi zrobi się gorąco.
Problemem jest topnienie lodu i z tego powodu zmiana prądów morskich które w ogromnej mierze wpływają na klimat !
Jeszcze gorzej będzie gdy zacznie topnieć wieczna zmarzlina na syberii gdzie uwięzione są ogromne ilości co2.
To tylko przyśpieszy ocieplenie klimatu.
W tym momencie ratowanie klimatu polega na podnoszeniu podatków , limitów CO2 i tym podobne ale praktycznie tylko w Europie.
Najwięcej szkód powodują USA , Chiny i Indie.
Najbardziej cierpią Europejczycy i z tego powodu ludzie później nie akceptują faktu globalnego ocieplenia.
Większość ludzi widząc obecną sytuacje myśli że to wszystko zostało wymyślone dla kasy i po części wcale im się nie dziwię.
Wiec ustalmy , ocieplenie jest faktem ,sposób na jego zwalczanie jest jedna wielką farsą!!!
Ps. Tak , okresy lodowacenie i ocieplenia są normalne i były od zawsze ale trwały SETKI tysięcy lat , nigdy tak szybko od czasu industrializacji.
I ot jest właśnie selekcja naturalna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów