zdrowo przyjebał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak byłem mały to też miałem małą przygodę z latającymi butami. Kiedyś po zakończeniu roku szkolnego na początku podstawówki poszedłem na plac zabaw się pohuśtać (wtedy nie wracało się od razu biegiem na kompa, shock) i spotkałem tam o kilka lat starszych gości, którzy zaproponowali że mnie pobujają. Jako że dzieci mają słabo wyczulony system alarmowy, z bananem na twarzy się zgodziłem. Na początku było spoko, ale koleś który mnie huśtał robił to coraz mocniej i mocniej, co zaowocowało tym, że w pewnym momencie moje krzesełko przyjebało w stalowy ogranicznik ("poprzeczkę"), zostałem stelepany i wtedy właśnie jeden z moich butów wyleciał na przeciwległy koniec placu. A jaka jest konkluzja mojej opowieści? No cóż- shit happens.
dirty_pig napisał/a:
Wielki kurwa mądry się znalazł który się wywyższa nad innymi wypierdalaj i nie wkurwiaj więcej,
Widzisz? Jesteś takim leszczem ze nawet warna nie opłaca ci się dawać. Rzadkiś niczym sraka
xiontZ napisał/a:
Widzisz? Jesteś takim leszczem ze nawet warna nie opłaca ci się dawać. Rzadkiś niczym sraka
hehe, nikt tego nie wyłapał ale już warn jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów