Coś poszło nie tak...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sebnol, widziałeś kiedyś lecące coś o masie jednej tony w taki sposób
Widziałem. To nie jest samolot po pierwsze, wiec ten pojazd nie jest przystosowany do latania?(kontrolowanego latania) wiec może a nawet musi zachowywać się dziwnie! Nie był dobrze obciążony z przodu i siła nośna zrobiła swoje. Science bitch!
Mimo wszystko dalej mi to śmierdzi.
asco napisał/a:
Pewnie silnik od bmw e36 1.6 V8 lpgturbo Ziomki wkladaja zawsze kraweznik do bagaznika zeby ich nie podnosilo. ten pewnie mial sama tube...
Jakby z papieru był...
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Fejk jak chuj. Porównajcie to do podobnych wypadków w f1. Lexus poleciał jak młody wróbel zamiast ewentualnie zrobić beczke.
chyba fake, gdzie ma koła jak leci w powietrzu? koła też wywiało? patrzcie na 15 sekundę
no i wylądował, 10/10
Fejk jak chuj, ale też się dałem nabrać na początku
fejk a tak btw ten lexus ma 3000koni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów