- Asfalt srasfalt! Kostka kurwa!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Identycznie połatana jest zakopianka w Nowym Targu na Niwie. dziury przy studzienkach połatane kostką brukową. bynajmniej nie równo. Sam miałem robić fotki i wstawiać ale po miesiącu czasu się drogowcy zreflektowali i zalali asfaltem- maksymalna grubość asfaltu to 1-2 cm. tam pewnie zrobią podobnie...
(przynajmniej) łątają tym, co mają
Podejrzewam, że ta kostka sprawdzi się lepiej, niż łaty z gównoasfaltu.
Tak to bywa w Altreichu,pewnie asfalt podjebali wam ci z Czeladzi
fryca88 napisał/a:
Tak to bywa w Altreichu,pewnie asfalt podjebali wam ci z Czeladzi
W Czeladzi nie ma połatanych dróg, są same dziury
w tym Sosnowcu ogólnie dziwne rzeczy się dzieją... Jak nie porwania dziecka, które okazują się mistyfikacją i zatuszowaniem morderstwa dziecka, a potem "mamusia" pozuje w bikini na koniu to teraz dziury w asfalcie kostką łatają. PKP- Polska Kurwa Polska
na wylocie z Częstochowy w kierunku Radomska (ale nie krajowa 1 tylko jakimiś tam wsiami) przez ponad kilometr robili kanalizacje i w miejsce dziur wstawili bloczki betonowe. Obecnie mam do wyprostowania 2 felgi. na tym samym odcinku chodniki dla pieszych posiadaja progi spowalniające ;D
Jak to Sosnowiec to bym sprawdził czy nie ma pod spodem małego martwego dziecka.....
Swego czasu było tak że małe dzieci ważnych ludzi z Sosnowca były wyprowadzane na najwyższy budynek w tym mieście i rodzice mówili mu: "jak dorośniesz i będziesz duży to będziesz rządzić tą krainą którą widzisz na horyzoncie, tą gdzie tak wiele kominów, tą w której mieszkają prości ludzie najlepiej nadający się do ciężkiej roboty" i wielu z nich rządziło tą opuszczoną przez wszystkich krainą. Zresztą swoją drogą ci ludzie ślązacy zwani również hanysami, nadal nadają się do ciężkiej roboty, cały tydzień zapieprzać, w sobotę napić się piwa, im więcej niczego nie potrzeba, trzeba ich za to szanować, a nie śmiac się.
Martinezd napisał/a:
-Co najlepszego może Cię spotkać w Sosnowcu?
-Autobus do Katowic
O żesz kurwa jakie śmieszne
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Podobnie załataną dziurę widziałem na Pogoni:P Albo tylko mi się wydawało...
Bo to jest na Pogoni
A po chuj im asfalt jak tam na koniach jeżdżą
modzgi napisał/a:
Jak to Sosnowiec to bym sprawdził czy nie ma pod spodem małego martwego dziecka.....
a masz piwo, bo z moich okolic jesteś
HAHA dobre te kawałki o sosnowcu,przywożcie do nas wasze spierdolone bachory ujebiemy je na amen a i z wami damy rade szmaciarze buhahah
p.s -ssijcie mi jajeczka
wielkiszum---ładnym kurwa jesteś debilem haha ja pierdole,przestań lizać rowa swojej starej bo ci bącury z dupy szkodzą na łeb.
p.s -ssijcie mi jajeczka
wielkiszum---ładnym kurwa jesteś debilem haha ja pierdole,przestań lizać rowa swojej starej bo ci bącury z dupy szkodzą na łeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów