Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, podniecone gimgówna na sadisticu zaczynają być irytujące Idźcie sobie na redtube i nie zawalcjie serwisu tym cyckowatym gównem.
Uprzedzając pytania, tak, jestem gejem, nie, nie jestem gejem, tak, nie ruchałem, tak rucham was, tak, poproszę piwo.
Hmm, chyba pierwszy raz się zgadzam z Turkusową dziewicą
POdtrzymuje apel:
Przestańcie wrzucać byle gówno, byle by dostać piwa!! Wrzućcie coś treściwego.
Jeżeli chcesz na gołe pizdy popatrzeć to wypierdalajcie do HARDA". Spiknijcie się końcówkami i trzepnijcie pamięciówkę w kiblu.
Jeżeli już coś się nie podoba to nie oglądajcie i pochwalcie się sami czymś treściwym, a nie przypierdalacie się i krytykujecie.
Resztę poglądów możecie sobie przedstawić na PW.
Puci.
Sam waść nie pierdol i zobacz ile treściwych tematów założyłem, a teraz waść idźże sobie strzepać, boś tylko niepotrzebny zamęt wokół siebie robi.
A w ogóle odnosze wrażenie, że jesteś głupi i nie rozumiesz o co chodzi, ale może w Liceum zrozumiesz.
Widziałem.
Zdjęcie kolegi zanim mu loda zrobiłeś i zanim ci tą miniaturkę w dupsko zapakował no i jeszcze parę zjebanych kawałów.
Jakieś rozjebane piździsko z warami po kolana.
Po za tym sama krytyka i złośliwe teksty.
Kup se cep i jebnij se w łeb.
Błyszczysz jak skurwysyn.
sory ale takich widoków nigdy nie widziałem nad polskim morzem... zawsze trafiam na stare rury i dzieci no i moze na dziewczyny pretendujące do takich fotek tyle, że wszystkie są zapominalskie i zostawiają cycki w chacie
wniosek : trzeba jeździć nad inne morze
widoczki niezłe..
byle do lipca..
obracaj się w prawą stronę , gdy napotkasz drzwi(mogą być od szafy) otwórz je jeśli są zamknięte. Przejdź przez próg owych drzwi. Zamknij drzwi za sobą a następnie rób cokolwiek co chcesz oprócz otwierania drzwi(Niech inni też Ci nie otwierają , jeśli masz kilka drzwi do pokoju to masz zabugowany server a jak dostaniesz się przez okno to jesteś cheaterem).
Co do zdjęcia, to w tej chwili wszyscy jesteśmy kobietami
(głosem dziesięciolatka) Chyba ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów