📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hacerking napisał/a:
Podobno sadyści nie zwracają uwagi na pisownie
Asgatar napisał/a:
Tak samo jest w Polsce. Dostajemy byle gówna i się na to godzimy...
Ta druga wypowiedź całkiem nieżle podsumowuje pierwszą ;p
Jeśli paczka byłaby ledwo wystarczająca aby pomieścić te czipsy, to jak wspomniał kolega trochę wyżej, byśmy jedli okruszki. Przecież na paczce jest podana masa czipsów (nie masa paczki z czipsami, bo jest w niej azot, ale to inna sprawa). Proste- czipsów jest dokładnie tyle, ile macie podane, nikt nie oszukuje....
To jest kurwa patologia, kiedyś w małej paczce było trochę chipsów i można było sobie coś chrupnąć. ostatnio miałem 1,40zł (bieda) i w sklepie w szkole myślałem co kupić sobie żeby coś przekąsić na ostatnią lekcję, albo jakiś duży baton albo laysy, kupiłem laysy, otwieram a tam śmiech, 4 chipsy...
Hacerking napisał/a:
Podobno sadyści nie zwracają uwagi na pisownie
Nie, oni się nazywają analfabeci
eee kurwa daj jednego ...
Pierdolenie pracowałem w fabtyce Laysow w Holandii. Koncern nalezy do "Pepsico" czyli do pepsi normy sa tak wysrubowane, ze jak gosc zamontowalzle noz to 150 TON toszlo na pasze. Wyobrazcie sobie ile to tirow. Taka paczka mogła sie zdazyc ale nie poszla na sprzedarz. W to nie uwierze bo maszyna ktora pakuje wazy wiec ta paczka to odzut z fabryki.....
Nie jedliście nigdy Lays-ów ... przecież to normalne Tam zawsze piszczało biedą nie to co w reklamach,że chipsów jest więcej niż paczka pomieści
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów