18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14

Nowy cinematic Riot Games.
Jak nie lubisz lola, scrolluj dalej. Wrzucam bo jest ładnie zrobiony. Jest mroczno, Leona dostaje z ulti od Darka.
Zapraszam do oglądania w HD

Po tagach nie znalazłem.

Sanity is for the weak
Zgłoś
Tafariel 2014-07-22, 20:16 8
Oby do września...

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
DevilDragon 2014-07-22, 20:17 2
@Suovetaurilie Też nie uważam tego za sport(choć gram/oglądam itp). Lecz gdy nazywamy sportem np. szachy to grę RTS(Real time strategy) powinniśmy też brać pod uwagę. Pozdrawiam.

OKON
Zgłoś
Brzydkionjest 2014-07-22, 20:17 4
Animacja spoko, ale nie rozumiem ludzi uznających tą grę jako sport
Zgłoś
KiKiZ 2014-07-22, 20:18
Czasami grywam w lola ze znajomymi, ale nie rozumiem ludzi, którzy jarają się lolem ponad życie, śledzą wszystkie filmiki, piosenki, newsy, parodie...
Zgłoś
Slonievsky 2014-07-22, 20:18 6
@autor Ty sam kurwa jesteś New DOWN.

I nie rzucaj się tu jak nie wiadomo jaki sadol, skoro nawet nie wiesz czego ludzie oczekują na tej stronie.
I oddaj się w nieznanym kierunku ze swoim pedalskim materiałem.
Rzekłem.
Zgłoś
Nutzz 2014-07-22, 20:18 12
krzywycfx napisał/a:

2) Po chuj jej ten ogon?

Bo twórcy gry wiedzą co w trawie piszczy i są świadomi tego że trzepiące do antropomorficznych zwierzątek mangozjeby to słabo zagospodarowana nisza na rynku.
Zgłoś
Xpalx 2014-07-22, 20:20 1
Katarina to dziwka 2:57 potwierdza

Japonia wniknąłem TT.TT
Zgłoś
keremere22 2014-07-22, 20:23 1
@bloodwar, noVic, Slonievsky
Charmer napisał/a:

Jak nie lubisz lola, scrolluj dalej.

Macie całą masę innych tematów, gdzie możecie się nachapać piw.
Zgłoś
FanBongmana 2014-07-22, 20:26 8
Moderatorzy to powinni banować za wstawianie takiego chujostwa.
Zgłoś
Attero132 2014-07-22, 20:27 6
Admin kuraw !!! gdzie jesteś
Zgłoś
nobas 2014-07-22, 20:28 1
moderatorzy to typowe casuale i robia z sadistica coraz bardziej soft serwis zaraz mzoe zmienimy nazwe na my little pony
Zgłoś
k................c 2014-07-22, 20:28
Nie lubię LoL-a dla mnie to zwykła podróbka DotA jednakże Cinematic bardzo przyjemnie się ogląda
Zgłoś
kamruk111 2014-07-22, 20:33 2
No kurwa nie mogę. Co to kwejk jest? Gdzie tutaj coś sadystycznego? Wypierdalać z tym gównem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów