Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smutne że tu lemingiem nazywany jest każdy kto uznaje oficjalną wersję katastrofy. Jestem ciekaw na jakiej podstawie osoby nie będące "lemingami" oceniają to zdarzenie. Ile wśród konspiratorów jest inżynierów lotniczych, pilotów itp. Póki co nie jest nikt w stanie potwierdzić hipotez stawianych przez komisje Marcinkiewicza. Za to za oficjalnym raportem stoi fizyka której nawet Kaczyński nie zmieni choćby się miał zesr*ć.
Pozdrawiam Leming
3 lata inżynierii lotniczej za mną. A za tobą @pesanserinusminor??
za mną 5 lat medycyny, także raczej mnie chłopaczku nie przelicytujesz. Poza tym za wersją wybuchu jest profesor Binienda, jeden z konstruktorów dreamlinera, którego zakupem dla LoTu radzio sikorski się ostatnio chwalił. Rozumiem, że jako człowiek obeznany w temacie stajesz jednak po stronie radzieckiej komisji Anodiny, a nie konstruktora najnowocześniejszych samolotów na świecie. Powodzenia w dalszej karierze
Bełkocze bez sensu, jak to miał w zwyczaju. Dobrze,że tym razem nie wyzwał jej od Stokrotek i nie wysapał, że jej jeszcze pokaże...I po co to przypominać? Był pożal się Boże prezydentem, bredzącym głupoty, prowadzącym politykę szkodzącą państwu polskiemu, popełniającymi gafę za gafą, wyśmiewanym w kraju i za granicą, dni do końca jego kadencji odmierzały liczniki na różnych stronach w necie. Nawet po śmierdzi dzieli Polaków razem ze swoim bratem kretynem. Po co wywlekać ten smutny rozdział polskiej historii? Niech spoczywa w spokoju.
Typowy reprezentant plebsu, nierozgarnięte to, wręcz niepoczytalne, ze szkołą na bakier, z książkami też a pierwsza taka kurwa do wygłaszania opinii. Tak czytałem do połowy o tych gafach i wyśmiewaniu kraju za granicą, myślę typ mówi o Komoruskim, wszystko się zgadza prezydent wpadka analfabeta, 0 wiedzy o polityce, ledwo umie wiązać buty. Coś ci się tatuś popierdoliło pod kopułą i nawet nie wiesz kto jest na filmiku. Prawda jest taka, że Lech Kaczyński był jedynym prezydentem Polski który w pełni zasłużył na to miano. Tyle.
Co wiesz o wytrzymałości konstrukcji cienkościennej?
A Binienda mój drogi to jedyna osoba która manipuluje bo jego obliczenia są wykonywane za każdym razem z inną ilością "elementów skończonych" dając oczekiwany efekt
Poza tym za wersją wybuchu jest profesor Binienda, jeden z konstruktorów dreamlinera, którego zakupem dla LoTu radzio sikorski się ostatnio chwalił
To dlaczego ten profesor nie przedstawi gdzieś oficjalnie swojej wersji? Dlaczego wersja o wybuchu jest tylko wersją używaną przez pisiaków w walce politycznej, a nikt nie widział na to dowodów? Żeby zapanować nad ludem najpierw trzeba go ogłupić i to właśnie robi Kaczyński i Macierewicz ze swoimi przydupasami. Jak widać na Twoim przykładzie - z niektórymi im się udaje.
Polecam poczytać dla osób nieznajomych z fizyką
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów