Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zapamiętajcie sobie jedno, od zawsze byliście i na zawsze będziecie czerwonym klubem upaćkanym w układach aż po samą szyję. Historia waszego klubiku zaczyna się w 1945 (w 1938 sekcja piłki nożnej CWKS została rozwiązana) i do tej pory opieracie się na układach -jak nie misiactwo w pzpn to układy z walterem i hgw. a pamiętacie takiego pana jak gen Stanisław Popławski (танислав Гилярович Поплавский) ?? czy to nie on kazał strzelać do protestujących w Poznaniu? czy to nie on walczył w wojnie Polsko-Bolszewickiej po stronie Rosjan?
Znaj historię swojego klubu i bądź z niej dumny!!
pfff patrioci sie kurwa nagle znaleźli
do wszystkich cwe(7)i !!!!!
zapamiętajcie sobie jedno, od zawsze byliście i na zawsze będziecie czerwonym klubem upaćkanym w układach aż po samą szyję. Historia waszego klubiku zaczyna się w 1945 (w 1938 sekcja piłki nożnej CWKS została rozwiązana) i do tej pory opieracie się na układach -jak nie misiactwo w pzpn to układy z walterem i hgw. a pamiętacie takiego pana jak gen Stanisław Popławski (танислав Гилярович Поплавский) ?? czy to nie on kazał strzelać do protestujących w Poznaniu? czy to nie on walczył w wojnie Polsko-Bolszewickiej po stronie Rosjan?
2006 rok. Idąc twoim tokiem rozumowania, Lech Poznań nie istnieje, jest Amica Wronki, przykro mi, ale taka prawda, do Legii sie przypierdalasz a historii swojego klubu nie znasz .
Najlepsze jest to że agent Stilica proponował jego gre legii tylko że go tam nie chcieli bo za duże miał wymagania. kuchenki z amiki są jeszcze bardziej żałosne niż legia. Jeszcze ta ich wielka zgoda z bandą baranów z cracovii którzy na stadionie wieszają gwiazdy dawida i malują na ścianach albo latają po krakowie z nożami pytać jakichś przypadkowych ludzi komu kibicują. DO GAZU!
A znasz to:
"Wole składać kuchenki dla Amiki niż ciągnąc kable telefoniki"
A kurwa kto zajebał (i jak - maczetami i nożami) "Człowieka", nie przypadkiem "Misiek" ten słynny od rzucania nożem w Baggio?
Szczyt hipokryzji...
Co do Stilica to taki sam z niego lechita jak i z Wojtkowiaka. Tak kocha tego lecha że aż nie przedłuża kontraktu i odejdzie za friko
Nazwiska i twarze ludzi którzy go zajebali są znane. Za darmo go nie podziurawili. Zdechł na własne życzenie.
Co do Stilica to taki sam z niego lechita jak i z Wojtkowiaka. Tak kocha tego lecha że aż nie przedłuża kontraktu i odejdzie za friko
Mała pipko z Pedalskiego/Milicyjnego klubu Skisła bo mniemam że ty z tego. Nie twierdze że kogoś Zamordowali (!) (zdechnąć to może pies) bez powodu ale hipokryzji w swojej wypowiedzi dalej nie widzisz...
(granie na licencji innej drużyny nie jest zabronione to tak ad hoc)
Co do polityki transferowej to kurde w kalafior, każdy klub popełnia błędy i trzeba się do tego przyznać co "czynię w imieniu KKS". Tylko pamiętajmy że odnosi się to do całej polskiej piłki...
2006 rok. Idąc twoim tokiem rozumowania, Lech Poznań nie istnieje, jest Amica Wronki, przykro mi, ale taka prawda, do Legii sie przypierdalasz a historii swojego klubu nie znasz .
z Lechem jestem związany w takim samym stopniu jak i Ty, a może i nawet mniejszym. Ja tylko przytaczam pewne fakty
PS przejęcie licencji to nie to samo co rozwiązanie klubu. Lech zdaje się w momencie połączenia grał w rozgrywkach PZPNu, naatomiast Twoje CWKS:
To juz KONIEC!!!?
Redaktor: Administrator
21.09.2011.
Niestety to już KONIEC seniorskiej sekcji piłki nożnej w CWKS Legia! Jak się dziś dowiedzieliśmy seniorzy zostaja rozwiązani i wycofani z rozgrywek Ligi Okręgowej!!! Jeśli dowiemy się coś wiecej na ten temat poinformujemy na stronie.
źródło www.cwks.legia.net
do wszystkich cwe(7)i !!!!!
Matactwa ? A pamiętasz rok 1993 ? Wtedy się urodziłem, a i wiem co się działo wtedy.
Matactwa ? A pamiętasz rok 1993 ? Wtedy się urodziłem, a i wiem co się działo wtedy.
strzał w stopę kolego -zapraszam do lektury poniższego materiału wideo... tak właśnie "czysty" klub zdobywa bramki w sławetnym sezonie 92/93
i po raz kolejny sprawdza się, legła zawsze była jest i zawsze będzie klubem umoczonym po uszy w aferach i brudzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów