📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa, a on się nie potkną przypadkiem, lub był tak pijany i obżarty że się potoczył? bo takiemu tucznikowi raczej niewiele by zrobiły takie ciosy
Chłopak z bramki znał się na robocie. 4kg nacisku wystarczą na szczękę, aby film się urwał. Niech jakiś ziom dobry z fizyki przeliczy nam to na browary.
On go nie uderzał, miał w dłoniach ukryte snikersy i wpychał mu do mordy
Wziął go na przemęczenie ;d
TPaury napisał/a:
Ten sam. Stas Barecki. Rosyjski celebryta niższej rangi często zapraszany do TV, aby robił za klauna.To czasem nie ten?
przeme13 napisał/a:
@lokalnywatażka
Uwaga, mamy eksperta
Coś sie lekko przypierdalasz kolego, czy tak tylko zagajasz?
Czy za eksperta uznasz absolwenta AWFu, trenera boksu, czy typa który w takich bójeczkach poskładał już kilku takich świnioków z filmu?
Co to kurwa jest? Przyznawanie internetowych tytułów naukowych?
Napisałem,jak ja to widzę. A widziałem już trochę takich akcji (w życiu,nie na jutubie). I niewykluczone, że się tak sprawy mają, jak napisałem.
Z resztą w dalszych komentarzach, przewijają się podobne opinie.
Także, jak już poczujesz się na siłach, też wykaż się, że jesteś ekspertem w jakiejś dziedzinie
no, to dupa luźno i pozdro 666
[a ekspertem to ja jestem w wielu dziedzinach man]
Szatan_Piekielny,
z kolei Twój film pokazuje, że gość ma też tendencję do samorzutnego wywalania się [może to ze wzgl. na obłe kształty..]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów