18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
poetanapalmu 2013-12-06, 23:26 3
Zgłoś
swampman 2013-12-06, 23:33 2
przykład co religia i fanatyzm robi z mózgu...
Zgłoś
K................Y 2013-12-06, 23:35 2
Ktoś dostał internety na mikołajki
PS Ta pani była ZA przeniesieniem krzyża sprzed pałacu ( przynajmniej tak jest w opisie filmu na YT ktory ma ponad 0.5 mln wyświetleń więc nie wiem jak jakiś sadol mógł tego nie widzieć jeszcze..
Zgłoś
PatrolZG 2013-12-06, 23:36
bardzo proszę, aby nie nazywać tej breji w tym obleśnym głowopodobnym pojemniku mózgiem. szanujmy się.
Zgłoś
ks.Zenon 2013-12-07, 0:49 1
dupy niektórych bolą ale ta przemiła Pani ma racje lewaki

jeśli ludzie zachowują sie jak zwierzęta należy traktować je jak zwierzęta
Zgłoś
Zarammoth 2013-12-07, 1:22 1
W sumie z jednej i drugiej strony zamoherzenie spore, ale ta babka w okularach ma rację. Co to ma znaczyć, żeby w świeckim państwie robić szopki z krzyżem? Nawet dla prawdziwego chrześcijanina powinno być obrazą wycieranie sobie gęby taki symbolem i darcie pod nim gęby. To nie jakieś gówno na patyku. Poza tym niech każdy się bawi w religijne rytuały u siebie w ścianach świątyni czy mieszkania.

Zgłoś
longmanslownik 2013-12-07, 1:35
Dobrą nauczycielką by była
Zgłoś
KMD 2013-12-07, 3:35
Fajny ten żółty MTB.

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
r................l 2013-12-07, 5:02 2
popieramy obronę i pokorę wobec jakiegoś sekciarskiego krzyża? dobrze ja czytam ten top komentarz? kurwa, sadistic się spedalił...
Zgłoś
klaszak 2013-12-07, 8:12
ale kurwa ogr
Zgłoś
ellsworth 2013-12-07, 9:48
Babka, która ją pokory uczyła, pewnie się w grobie przewraca.
Zgłoś
Duch 2013-12-07, 10:39
youtube.com/watch?v=Wcu_PL0U96U

jakoś mi się takie porównanie nasunęło ...

"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Zgłoś
sługaSzatana 2013-12-07, 11:50
Wchodzę w komentarze i widzę rzeszę jełopów, co nie wiedzą nawet o czym ona mówi. Jesteście głupsi od najgłupszego czarnucha.
Zgłoś
dram09 2013-12-07, 12:49
raphael napisał/a:

popieramy obronę i pokorę wobec jakiegoś sekciarskiego krzyża? dobrze ja czytam ten top komentarz? kurwa, sadistic się spedalił...

Nie wiem co popieramy ale ateistę (tak zakładam z zajebiście wnikliwej analizy) co drze japę na inne wierzenia bo nie są jego poglądami i ma głęboko w dupie zachowanie zniewieściałych komentarzy dla Siebie, nie powinien być popierany. Ot taka dygresja.
Zgłoś
S................n 2013-12-07, 17:17
mloncur napisał/a:

Gdzie jest kurwa Krzyś!

Krzyś jest tu

I inna forma już po etapie przepotwarzania.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów