18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
led zeppelin
Longu • 2013-01-01, 22:48
Stairway to heaven wykonane w niezwykły sposób na benefisie zespołu Led Zeppelin. Porwie na pewno każdego sadola
Enjoy
Zgłoś
prawiebezglowy 2013-01-02, 14:42 1
na tym świecie nie ma nic bardziej zajebistego niż wejście perkusji w Stairway to Heaven
Zgłoś
dzikijezyslaw 2013-01-02, 14:44 4
Pojawiła się muzyczna ciekawostka, kulturalny przerywnik na sadolu a lud zniecierpliwiony woła; "CYCÓW! RZYGÓW! DAJCIE NAM ROZWALONE GŁOWY ALBO RUSKICH NA DROGACH".

Brawo!
Zgłoś
b................k 2013-01-02, 15:06 1
gówno jakieś
Zgłoś
PanZorro 2013-01-02, 15:10
Ta piosenka brzmi jak Taurus, zespołu Spirit.
Zgłoś
gadom 2013-01-02, 15:26
Łapie za jaja, bo Stairway to heaven jest doskonałą kompozycją. W latach '70 była moda na muzyków lepionych z zupełnie innej gliny niż ci, których dzisiaj można co najwyżej tolerować...
Zgłoś
Caribou 2013-01-02, 15:34 6
Rzygać się chce tym utworem, dlaczego jak chodzi o Led Zeppelin to zawsze musi być Stairway to Heaven? Zeppelini mieli tyle innych fantastycznych kawałków jak Since I've Been Loving You, Babe I'm Gonna Leave You, Dazed and Confused, Going to California, The Battle of Evermore, Over the Hills and Far Away i mogę tak wymieniać jeszcze długo. A wszyscy do porzygu odtwarzają tę jedną piosenkę. Jak tylko słyszę ten utwór coś się we mnie gotuje i od razu zbiera mi się na bunt. Lubię Led Zeppelin i mam dosyć ciągłego przeżuwania Stairway to Heaven.
Zgłoś
Baszsz 2013-01-02, 17:41
A mnie katechetka w szkole pierdzieli, że to "muzyka szatana" i jest w niej ukryte przesłanie wychwalająca Bafometa... ._.
Zgłoś
rafiki 2013-01-02, 17:50
Wykonanie fajne szkoda, że gitarzysta odwalił maniane. Pomimo niedoskonałości piwo. Jak się nazywa wokalistka?
Zgłoś
Sober159 2013-01-02, 19:38
Majstersztyk. A perkusista to już w ogóle wymiata
Zgłoś
rushowy 2013-01-02, 20:26
Sober159 napisał/a:

Majstersztyk. A perkusista to już w ogóle wymiata

No cóż, w końcu to syn Bonhana - Jason.
Zgłoś
o................9 2013-01-02, 21:35
moonmaker05 napisał/a:

To nie jest muzyka, to orgazm dla uszu

Ciekawi mnie twoje życie intymne.
Zgłoś
maddox1983 2013-01-02, 22:30 2
szklane oczy panowie mają , i nie dziwie się bo zagrane było naprawdę pięknie coś jak patrzeć się na swoje dziecko i płakac z dumy .

Co mnie nie zabije ....to kiedyś to zrobi :d
Zgłoś
krysja93 2013-01-03, 12:16
kurwa... a ja się przestraszyłem że Maryla Rodowicz zafarbowała włosy. uf...
Zgłoś
Promocja 2013-01-03, 18:25 3
@Caribou
Po prostu jeżeli chodzi o Zeppelinów to Stairway odniosło największy sukces z ich wszystkich piosenek i tyle w temacie. Choć sam zdecydowanie wolę Black Dog czy Immigrant Song, nie to zmienia faktu, że za stwierdzenie, że chcę Ci się "rzygać Stairway to Heaven" uważam, że powinnaś zostać zlinczowana.

Obrazek
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów