Polski soundtrack również potrafi być świetny
Polski soundtrack również potrafi być świetny
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejna część legend polskich w reżyserii Tomasza Bagińskiego
Ciekawe ilu Sadoli ma za sobą "Wywiad z Borutą"
Tym co nie znają polecam
legendy.allegro.pl/wp-content/uploads/2016/09/wywiadzborutamiksv2.mp3
Mój kraj taki piękny
Przecież to jest taki gniot że oglądać tego nie idzie boże. Ludzie się tym podniecają bo znowu polskie i co? Pały od razu każdemu stają? Nie rozumiem tego jarania się wszystkim co polskie nawet jak to gówno jest. "Pani patrzy tam jest polskie psie gówno i ono jest o wiele lepsze niż te niemieckie"
Mój kraj taki piękny
ależ nikt ci cepie nie każe oglądać
Podobne w jakim sensie? Bo to takie trochę fantasy, trochę komedia - więc nie wiem o co pytasz
ależ nikt ci cepie nie każe oglądać
To po co to tu wrzucacie? To nie jest portal dla gimbo patriotów
Gdyby polski przemysł filmowy miał kase na pełnometrażowe wersje.. byłby hity !
Z utęsknieniem czekałem na "jagę"
Strzelali ze strzelby a pociski wylatywały jak od kałacha
Strzelba typu Mosberg kaliber 12.
Amunicja typu Brennecka. (taka kurewsko cieżka ołowiana kula którą można spokojnie otwierać drzwi od stodoły)
Przecież to jest taki gniot że oglądać tego nie idzie boże. Ludzie się tym podniecają bo znowu polskie i co? Pały od razu każdemu stają? Nie rozumiem tego jarania się wszystkim co polskie nawet jak to gówno jest. "Pani patrzy tam jest polskie psie gówno i ono jest o wiele lepsze niż te niemieckie"
Powiedz to w twarz każdemu kto nosi odzież patriotyczną - kozaczku.....
Gra o tron
A tak poważnie, to jeżeli chodzi o takie mieszanie rzeczywistości z fantasy to chyba najlepiej wypada stary dobry Pratchett i świat dysku.
Jeżeli chodzi o słowiańskie mitologie itd. - no to tylko wiedźmin 3.
Tak, wiem - podałem ci pisarza oraz grę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów