📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale zajebiste, ile w tym detalu i jak dobrej jakości... No kurwa wielki podziw i oklaski co tu więcej mówić, są jednak talenty do promowania w polskiej kinematografi !! Nie toleruję hollywoodu, ale fajnie by mieć taki lokalny polski i lepszy.
Swoją drogą Ola niczego sobie dziołcha 2:48 te nogi kurwa ! I motyw z Ghost in the shell, pozytywna miniprodukcja, chciałbym w przyszłości zobaczyć polski pełnometrażowy film w takiej formie tylko żeby to miało ręce i nogi. Marzenia ponoć się spełniają... czasami.
Swoją drogą Ola niczego sobie dziołcha 2:48 te nogi kurwa ! I motyw z Ghost in the shell, pozytywna miniprodukcja, chciałbym w przyszłości zobaczyć polski pełnometrażowy film w takiej formie tylko żeby to miało ręce i nogi. Marzenia ponoć się spełniają... czasami.
żeby allegro z takim zaangażowaniem podeszło do naprawy swojego sanboxa. Od 4 miesięcy serwis leży i integrowanie się z tą platformą to pomyłka, a nie praca..
mogliby cały film zrobić w takim klimacie, zajebiste
2:48 - to była jego ostatnia dupa ratunku
żeby was kurwa podziw na Bagińskiego nie poniósł. fabuła - rozumiem, że na kanwie polskiej baśni - ale trochę denna - jakiś szczurek do zbudowania androida wyglądającego jak żywa kobieta wszystkie części ma "w zasięgu ręki" - no kurwa, kto trzyma takie części w pokoju? efekty też są kiczowate - jeżeli to jest lepsze od hollywood? no sorry - ja podziękuję, za TAKIEGO wiedźmina. może i fajnie odgrzana polska baśń, ale mnie dupy nie urywa. i dla tych wszystkich, którzy za chwilę będą mieć ból dupy i jęczeć, że mam wracać do kuchni polecam wizytę w aptece - tam sprzedadzą wam odpowiednią maść. może i ma potencjał, ale mnie dupy nie urwało. ot całe
@up Kobiety...zawsze się do czegoś przypierdolą.
Ola, Ola possiesz mi pindola?
Oponka napisał/a:
żeby was kurwa podziw na Bagińskiego nie poniósł. fabuła - rozumiem, że na kanwie polskiej baśni - ale trochę denna - jakiś szczurek do zbudowania androida wyglądającego jak żywa kobieta wszystkie części ma "w zasięgu ręki" - no kurwa, kto trzyma takie części w pokoju?...
To ty się pucujesz do Bagińskiego że fabuła słaba ? typ jest od animacji i w tym jest jak na razie chyba najlepszy w kraju
Oponka napisał/a:
...efekty też są kiczowate...
Domyślam się że nie wyłożono na produkcję jakiejś dużej kasy, graficy nie robią za browara a sprzęt kosztuje od chuja,
więc robi się efekty takiej jakości na jaką stać klienta.
O wiedźmina się nie martw, jak wyłożą na ekranizacje 1/3 tego co na grę to wyjdzie zajebisty.
A tak poza tym to won do kuchni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów