📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ja się uśmiałem.
Catacombe napisał/a:
Ubrał te legginsy żeby jaja z ludzi robić, jesteście tak pojebani że myślicie że na co dzień je nosi?
Może ich nie nosi na co dzień, ale sam fakt, że je ubrał i pokazał sie w nich publicznie czyni go spedalonym brudasem.
Gruby sie wkurwił. W końcu wyszedł z domu, zobaczył dupę, a tu chuj - męska.
Aj tam pierdolicie, smutasy! Śmieszny i bardzo pozytywny ciapaty, takichnie trzeba tępić.
Mam jakąś alergię na słowo "Prank" w tytule filmików. Jeszcze żadnego dobrego 'żartu' nie widziałem. Wszystko albo ustawiane, albo żałosne.
Catacombe napisał/a:
Ubrał te legginsy żeby jaja z ludzi robić, jesteście tak pojebani że myślicie że na co dzień je nosi?
Taaa, a później dał się wyruchać i mu się podobał. Ale to tak tylko dla jaj.
Ja tam bardziej sie skupilem na tym, ze nie sral w porty jak ktorys sie poddenerwowal, nawet przy tym ostatnim kolesiu bylo widac, ze rece sa w pogotowiu i ze sie nie boi dostac oklepu
Gdybys mial 40 w bicku jak on, tez bys sie nie bal byle grubasa...
Gdybys mial 40 w bicku jak on, tez bys sie nie bal byle grubasa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów