18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Meczu Legia Warszawa - Widzew Łódź, rozegranego 18 czerwca 1997 roku nie zapomną nigdy wszyscy, którzy oglądali go na żywo. Ani fani Legii, którzy po meczu byli załamani, ani widzewiacy, którzy mieli okazję fetować na naszym stadionie mistrzostwo Polski zdobyte w niesamowitych okolicznościach.

Przed meczem 33. kolejki I ligi, w tabeli prowadził Widzew, który miał punkt przewagi nad Legią. Drużynę prowadzoną przez Mirosława Jabłońskiego interesował więc tylko komplet punktów. Każdy inny wynik sprawiał, że łodzianie mieliby tytuł na wyciągnięcie ręki. /źródło: legionisci.com

Smuda jeszcze bujną czuprynkę miał
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mr.EIMIC 2012-08-28, 10:33 6
Eee tam... To był klimat. Rok 1996.
Ten dźwięk korków, jak legioniści szli na murawę. Ten kominiarz. Ten wystraszony Franz, niewiedzący, gdzie jest prezes. Ten VW Golf Mięciela. Ten wąs Pisza. To jebnięcie w plexi Muchińskiego. Ten Koniarek i jego super odpowiedź. Ach... Kiedyś to była liga, kiedyś to były mecze. No i przede wszystkim fakt, że w drużynach grał jakieś 95% mężczyzn i 5% pedałów. Teraz proporcje są odwrotne...

Zgłoś
Zeece 2012-08-28, 11:49 6
Sezon 2011/2012 ostatnia kolejka ,oba Kluby z Manchesteru walczą o mistrza Premier League. Przy czym Manchester United musiał wygrać swój mecz i liczyć na remis lub porażkę Manchesteru City z Queens Park Rangers ,każdy myślał ,że City gładko rozjedzie u siebie QPR gdyż była to drużyna walcząca o utrzymanie , a tu proszę. Chyba najlepszy mecz poprzedniego sezonu na wyspach.

Zgłoś
SharpSe 2012-08-28, 12:41 3
Pamietam ten mecz. Zawsze milo sie oglada jak LEGLA dostaje w dupe
Zgłoś
KaczyV 2012-08-28, 12:48
@Mohi - podałem źródło tekstu, jest nim strona legionisci.com, więc nic dziwnego, że jest "naszym stadionie"
Zgłoś
DiesIrae 2012-08-28, 12:49
Dzięki za wstawkę. Zaraz po finale LM Bayern-Real z prawdopodobnie 2000 roku (mogę się pomylić o rok ) najlepsze widowisko jakie dane było mi oglądać
Zgłoś
MareKSG 2012-08-28, 13:37
To za kupione mistrzostwo w 94
Zgłoś
Mr Dan 2012-08-28, 15:25
"Widzewiacy odrobili stracy"
Zgłoś
DiesIrae 2012-08-28, 18:41
Mr Dan napisał/a:

"Widzewiacy odrobili stracy"

Widzewiacy kradną rabinowi z tacy
Zgłoś
r................n 2012-08-29, 17:22
Warto wspomnieć, że Legia w tamtym sezonie przez tzw. ekspertów była skazywana na spadek, odeszło wielu dobrych i doświadczonych zawodników, kadra liczyła 13-14 zawodników. Legia potem wzięła rewanż na Widzewie. Jedno trzeba oddać takich meczy na szczycie już teraz nie ma, wystarczy pooglądać "hitowe" mecze Legia-Wisła czy jak nazywają mecze Legia-Lech kibice kuchenkorza "Derby Polski".
Zgłoś
niewszystkojasne 2015-08-28, 0:00
zaper napisał/a:

Pamiętam jak miałem 9 lat i słuchałem tego meczu w radiu razem z kolegą i jego starszym bratem. Od tamtej pory zacząłem interesować się piłką i kibicować Widzewowi. Piękne czasy.

Kto by wtedy pomyślał, że Widzew stanie się tak nic nieznaczącym cieniasem bez kasy...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem