Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
List pocztą, tak jak allegro + pisemna zgoda rodziców
Czyli, że sadistic.pl miałby inwestować w listy i pisać do userów na swój koszt?
Czyli, że sadistic.pl miałby inwestować w listy i pisać do userów na swój koszt?
Oczywiście po przedwpłacie, a następnie wprowadzic miesięczne opłaty za korzystanie z sadola. Mnie, jako pomysłodawcy, skromne 40% z zysku zadowoli
Jak go zweryfikować byś legalnie chciał?
Banalnie łatwo tak jak na stronkach bukmacherskich że się wysyła skan dowodu osobistego z obu stron. Nawet jak ktoś poda fałszywe dane i nie swój skan dowodu to taka osoba nie nabluzga się za dużo bo zanim zrobi multikonto i znajdzie kolejny dowód osobisty który nie jest w bazie danych troche czasu minie
Naprawdę jestem za wprowadzeniem limitu wiekowego na sadistica, by tak niski poziom wypowiedzi tu nie istniał
Akcja z wczoraj w Jeleniej Górze...
Czekając na McDrive na papu stało BMW 5 stare a w nim 5 typa z Lwówka śląskiego nagle podchodzi 2 dresów i mówi " Chuje z lwówka za kim jesteście? Śląsk czy Zagłębie" oni cisza, dresy się odzywają pewnie zagłębie to lejemy ich, a oni do auta i dyla, niestety kierowca chciał się popisać i auto mu zgasło odpalili i pojechali... po chwili ze środka skrzyżowania drą sie typy z BMW " Chuj wam w dupe pedały z Jeleniej góry i jebać śląsk wrocław"
Morał z tego taki, ich było 5, dresów 2... czemu nie byli tacy cwani na McDrive tylko spieprzali jak dzieci... tak samo jest tu, dziecko wyzywa a jak jeździ z Krakowa do warszawy to po kryjomu z szalikiem legii żeby się nikt nie przyjebał...
Akcja z wczoraj w Jeleniej Górze...
Czekając na McDrive na papu stało BMW 5 stare a w nim 5 typa z Lwówka śląskiego nagle podchodzi 2 dresów i mówi " Chuje z lwówka za kim jesteście? Śląsk czy Zagłębie" oni cisza, dresy się odzywają pewnie zagłębie to lejemy ich, a oni do auta i dyla, niestety kierowca chciał się popisać i auto mu zgasło odpalili i pojechali... po chwili ze środka skrzyżowania drą sie typy z BMW " Chuj wam w dupe pedały z Jeleniej góry i jebać śląsk wrocław"
Morał z tego taki, ich było 5, dresów 2... czemu nie byli tacy cwani na McDrive tylko spieprzali jak dzieci... tak samo jest tu, dziecko wyzywa a jak jeździ z Krakowa do warszawy to po kryjomu z szalikiem legii żeby się nikt nie przyjebał...
No pochwal się że byłeś jednym z tym dresów i pogoniłeś ministrantów w bmw.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów