koleś mieszka na 24m kwadratowych, niby nic nadzwyczajnego...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
fajniusie mieszkanko, mógłbym zdecydowanie w czymś takim mieszkać
a tam pierdolicie. fajna kawalerka, dużo sprzątać nie trzeba, bo i dużo nasyfić nie ma gdzie
- Kochanie gdzie jesteś?
- w szafie!
- a co tam robisz?
- SRAM!
- w szafie!
- a co tam robisz?
- SRAM!
Jak byłem mały razem z matka ojcem i bratem mieszkaliśmy na 30 m kwadratowych i nie mieliśmy takich sprytnych szafek, i żyje kurwa!!!!!!!
Ładnie to tak własną matkę obrażać?
Co to propaganda rządu? Rozpaśli Polacy mieszkają w wielkich apartamentach [x>47 m2], burżuje...
Kurcze, jak otwierał i zamykał te wszystkie szafeczki na poczatku to skojarzyło mi sie to z kołem fortuny jak ta babka odsłaniała litery i hasła...
Przez te filmiki zachciało mi się mieszkać w takim czymś.
Ale rozjebało mnie jak koleś zrobił sobie półki w kiblu na gazety
Ale rozjebało mnie jak koleś zrobił sobie półki w kiblu na gazety
Małe mieszkania są fajne, ale coś koło 40-50m, a nie kurwa taka szopa 10m.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów