18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Lekcja historii w picułce
RYHOO • 2024-11-12, 15:24
600 lat historii w postaci streszczenia w przystępnej formie dla wszystkich płaskomózgowych kurwiów lewackich - to ostatnia szansa na człowieczeństwo dla Was .

Reszta sadili może tylko cieszyć się,że to nie oni muszą teraz się uczyć.

Jebać kurwy
Zmieniono 1 razy Zgłoś
dymmo 2024-11-12, 18:48
Quassar napisał/a:

Niedawno na portalach goni test IQ Dańskich żołnierzy
Po za tym że ich urodzaj stoi gorzej niż ciapaty z Indii.
To rozwala mnie to że u nich 95% ludzi ma prawie to samo imie tylko inaczej odmienione..
W innych państwach gdzie też sie nie przelewa ludzie mimo to mają większe IQ i lepszy urodzaj i bogatszą kulturę no i kurwa nie używają ciągle jednego imienia no lol

Dańskich powiadasz?
Zgłoś
Black_Hole 2024-11-12, 19:25
Bul_od_bytu napisał/a:

Skoro są pojeby wierzące w 52 płcie to zostawmy też miejsce dla takich "religijnych dogmatyków" czy już można tylko w jedną stronę?
Tylko dlatego, że pewnych rzeczy nie rozumiesz to nie powód aby od razu odsądzać je od czci i wiary. Może w następnym respawnie będziesz mniej ograniczony

Uważasz że księgi "święte" mają coś wspólnego z rzeczywistością? Albo te 52 płcie? Haha. Nie ma żadnych świętych ani bogów ani trzech czterech płci.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-12, 19:45
Koza nostra

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-12, 20:10 1
Black_Hole napisał/a:

Uważasz że księgi "święte" mają coś wspólnego z rzeczywistością? Albo te 52 płcie? Haha. Nie ma żadnych świętych ani bogów ani trzech czterech płci.

Mówię ogólnie o idei. Skoro mamy ludzi wierzących w 52 płcie to i dla religijnych oszołomów powinno znaleźć się miejsce. Wierz w co chcesz, ale nie odmawiaj tego prawa innym.
Zgłoś
Palikuty 2024-11-12, 20:17 1
Wiele razy widziałem podobne zestawienie, ale zawsze cieszy tak samo, a nawet bardziej.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-12, 20:21 3
Jest też wersja afrykańska

Zgłoś
Geraldinio 2024-11-12, 20:31 2
mlotnakacapy napisał/a:

kazdy to wie ale to ze wszedzie widzisz lewakow to juz cos z baniakiem u ciebie.
Boisz sie ze ci lewak z klopa wyskoczy? to trzeba miec skurwiale zycie ciagle w strachu ciagle napuszczany jak marionetka

Właśnie chciałem to napisać, ta obsesja i paniczny strach przed elgiebete wiąże się z podświadomym lękiem przed zarażeniem gejostwem. Oni serio myślą że kontakt z pedałem albo mówienie o tym w szkole zmienia orientację seksualną
Ile spaliliście wczoraj kolorowych flag, napakowani sterydami łysi kryptogeje? pochwalcie się swoimi wyczynami, jak znów dumnie walczyliście o zachowanie średniowiecza w Polsce.

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
mazga50 2024-11-12, 21:14
Quassar napisał/a:

Po za tym że ich urodzaj stoi gorzej niż ciapaty z Indii.
To rozwala mnie to że u nich 95% ludzi ma prawie to samo imie tylko inaczej odmienione..
W innych państwach gdzie też sie nie przelewa ludzie mimo to mają większe IQ i lepszy urodzaj i bogatszą kulturę no i kurwa nie używają ciągle jednego imienia no lol

Takie samo imię = większa anonimowość.

[ Dodano 2024-11-12, 21:15 ]
RYHOO napisał/a:

600 lat historii w postaci streszczenia w przystępnej formie dla wszystkich płaskomózgowych kurwiów lewackich - to ostatnia szansa na człowieczeństwo dla Was .
Reszta sadili może tylko cieszyć się,że to nie oni muszą teraz się uczyć.

Może coś w tych kozach jest, że wolą je stukać, niż się rozwijać...
Zgłoś
koolowsky 2024-11-12, 23:13 2
Araby były całkiem rozwinięte dopóki im religia we łbie nie najebała. Odwrotnie w Europie. Zaczęliśmy piąć się w górę dopiero po reformacji.
Zgłoś
Angevil Wczoraj 1:30
Materiał i jak wiele innych sponsorowany przez 9gag.

I tak to jest.
Zgłoś
PsikutaBezS Wczoraj 1:31
nie ma nic o Wi-Fi i innych wynalazkach XX wieku

Zgłoś
Quassar Wczoraj 9:37 1
Clistwood napisał/a:

Joe Rogan też nie wiedział ale się dowiedział

o dzięki za filmik gdzieś widziałem podobny.
Zgłoś
Yolanda Wczoraj 14:34
bercisko napisał/a:

Może i Ahmed ruchał te kozy z dziada pradziada (co w kozie dupy prącia wkłada), ale historię wynalazków w Europie tworzyli wyłącznie czarni.
Tak mówili w ti-wi. I ja im wierzę, bo pokazali zdjęcie króla Anglii

Nie myl faktóŵ, to biedny książę z Nyggerii.
Zgłoś
Ork.Fajny Dzisiaj 0:17
Quassar napisał/a:

Testy IQ nie świadczą o niczym poza przyzwyczajeniem do rozwiązywania problemów matematycznych. Nikt poważny poza idiotami z Sadistica i jakimiś redneckami z Ku-klux-klanu nie uzywa testów IQ do porównywania ludzi z innych kręgów kulturowych a nawet klas społecznych w obrębie jednej kultury.

Bul_od_bytu napisał/a:

Jest też wersja afrykańska
obrazek

Kolejny nieuk co wie mniej więcej tyle co przeciętny murzynek z Afryki... 2000 lat temu jedyne cywilizacje które istniały to cywilizacje semickie. Oryginalne ludy greckie typu Achajowie byli semitami. Czyli biali, ale opaleni. Typowi biali byli na tym etapie jeszcze prostackimi łowcami-zbieraczami gdzieś w lasach europy północnej.
Zgłoś
Bul_od_bytu Dzisiaj 8:42
@Ork.Fajny: Pewnie, pewnie. Nie od razu Rzym zbudowano Nie wiedziałem, że ruchanie kóz i picie z kałuży to dla ciebie takie afrodyzjaki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów