Reszta sadili może tylko cieszyć się,że to nie oni muszą teraz się uczyć.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Niedawno na portalach goni test IQ Dańskich żołnierzy
Po za tym że ich urodzaj stoi gorzej niż ciapaty z Indii.
To rozwala mnie to że u nich 95% ludzi ma prawie to samo imie tylko inaczej odmienione..
W innych państwach gdzie też sie nie przelewa ludzie mimo to mają większe IQ i lepszy urodzaj i bogatszą kulturę no i kurwa nie używają ciągle jednego imienia no lol
Dańskich powiadasz?
Skoro są pojeby wierzące w 52 płcie to zostawmy też miejsce dla takich "religijnych dogmatyków" czy już można tylko w jedną stronę?
Tylko dlatego, że pewnych rzeczy nie rozumiesz to nie powód aby od razu odsądzać je od czci i wiary. Może w następnym respawnie będziesz mniej ograniczony
Uważasz że księgi "święte" mają coś wspólnego z rzeczywistością? Albo te 52 płcie? Haha. Nie ma żadnych świętych ani bogów ani trzech czterech płci.
Uważasz że księgi "święte" mają coś wspólnego z rzeczywistością? Albo te 52 płcie? Haha. Nie ma żadnych świętych ani bogów ani trzech czterech płci.
Mówię ogólnie o idei. Skoro mamy ludzi wierzących w 52 płcie to i dla religijnych oszołomów powinno znaleźć się miejsce. Wierz w co chcesz, ale nie odmawiaj tego prawa innym.
kazdy to wie ale to ze wszedzie widzisz lewakow to juz cos z baniakiem u ciebie.
Boisz sie ze ci lewak z klopa wyskoczy? to trzeba miec skurwiale zycie ciagle w strachu ciagle napuszczany jak marionetka
Właśnie chciałem to napisać, ta obsesja i paniczny strach przed elgiebete wiąże się z podświadomym lękiem przed zarażeniem gejostwem. Oni serio myślą że kontakt z pedałem albo mówienie o tym w szkole zmienia orientację seksualną
Ile spaliliście wczoraj kolorowych flag, napakowani sterydami łysi kryptogeje? pochwalcie się swoimi wyczynami, jak znów dumnie walczyliście o zachowanie średniowiecza w Polsce.
Po za tym że ich urodzaj stoi gorzej niż ciapaty z Indii.
To rozwala mnie to że u nich 95% ludzi ma prawie to samo imie tylko inaczej odmienione..
W innych państwach gdzie też sie nie przelewa ludzie mimo to mają większe IQ i lepszy urodzaj i bogatszą kulturę no i kurwa nie używają ciągle jednego imienia no lol
Takie samo imię = większa anonimowość.
[ Dodano 2024-11-12, 21:15 ]
600 lat historii w postaci streszczenia w przystępnej formie dla wszystkich płaskomózgowych kurwiów lewackich - to ostatnia szansa na człowieczeństwo dla Was .
Może coś w tych kozach jest, że wolą je stukać, niż się rozwijać...
Joe Rogan też nie wiedział ale się dowiedział
o dzięki za filmik gdzieś widziałem podobny.
Może i Ahmed ruchał te kozy z dziada pradziada (co w kozie dupy prącia wkłada), ale historię wynalazków w Europie tworzyli wyłącznie czarni.
Tak mówili w ti-wi. I ja im wierzę, bo pokazali zdjęcie króla Anglii
Nie myl faktóŵ, to biedny książę z Nyggerii.
Testy IQ nie świadczą o niczym poza przyzwyczajeniem do rozwiązywania problemów matematycznych. Nikt poważny poza idiotami z Sadistica i jakimiś redneckami z Ku-klux-klanu nie uzywa testów IQ do porównywania ludzi z innych kręgów kulturowych a nawet klas społecznych w obrębie jednej kultury.
Jest też wersja afrykańska
obrazek
Kolejny nieuk co wie mniej więcej tyle co przeciętny murzynek z Afryki... 2000 lat temu jedyne cywilizacje które istniały to cywilizacje semickie. Oryginalne ludy greckie typu Achajowie byli semitami. Czyli biali, ale opaleni. Typowi biali byli na tym etapie jeszcze prostackimi łowcami-zbieraczami gdzieś w lasach europy północnej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów