📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To mój pierwszy koment wienc zgodnie z tradycjom musze pisać jak gimbus i przynajmniej raz użyć słowa "gimbus". no to tyle
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Jakby to było coś oryginalnego to spoko, ale kreska porpierdolona (jak zresztą wszystko inne, oprócz tematów) z jakiegoś collegehumor czy innego gówna. Jednym słowem: chcesz odnieść sukces w internecie, praktykuj sprawdzone metody.
może koleś z deka nawiedzony, ale tu ma nadzwyczajny przbłysk i mówi o tym, o czym każdy z nas myśli podobnie
fajnie gada, jak by u mnie taki ksiadz byl to bym nawet do kosciola chodzil
Gdybym nie słyszał wcześniej jego pierdzielenia o "Diabolo" i szatanie to pomyślałbym, że gość jest całkiem ogarnięty.
gada prawde ^^ jebiemy za darmo,
gdy Twoj link nie dostaje piw... wiedz, ze cos sie dzieje
gdy Twoj link nie dostaje piw... wiedz, ze cos sie dzieje
Miota nim jak szatan na tym filmiku, opętany jest
W chwili obecnej tylko tacy radykałowie jak natanek czy korwin mikke mogą coś zmienić w tym kraju!
Tusk i Kaczyński osiągneli już co chcieli czyli zniszczyli Polskę a teraz niszczą naród!
Tusk i Kaczyński osiągneli już co chcieli czyli zniszczyli Polskę a teraz niszczą naród!
wiem ze wiekszosc tutaj anty kosciol i wg ale Ksiadz Natanek wypowiada sie na temat Polski i histori , nie wkrecac mnie w jakies gierki w komentarzach, lecz moim zdaniem porusza dosyc ciekawe kwestie
nie chcesz go ogladac , nie ogladaj , i nie gledz pozniej ogladac do 15 minuty bo pozniej to juz jakies swiecenia , no chyba ze ktos chce to nie bronie
nie chcesz go ogladac , nie ogladaj , i nie gledz pozniej ogladac do 15 minuty bo pozniej to juz jakies swiecenia , no chyba ze ktos chce to nie bronie
dobrze mówi, hejtujcie prosze mozecie smialo hejtowac przeciez to jest modne
tak czy inaczej ma dużo racji w tym co mowi, a obrzucanie go gownem i tak nic nie da
tak czy inaczej ma dużo racji w tym co mowi, a obrzucanie go gownem i tak nic nie da
Czy na prawdę jestem hejterem...
Koleś ma zjebaną psychę. Może jakby sobie poruchał to by mu przeszło.
Dlaczego tak mówie:
Zaklinał TVN zamiast zachować się inteligentnie. Pierdoli że jest tak źle a winny jest metal czy coś tam a nie on sam ( i każdy z nas ). Bo kurwa nie przyszło mu do głowy, że tą Polskę buduje ja ty i on. Woli pierdolić głupoty być sławnym w necie. Ma z tego pewnie coś ma też pojebanych ludzi którzy mają go za jebane guru. Temat do kurwa skasowania do chuja zapierdolonego mać!
Zrobić coś z sobą to nie kurwa nie słuchać metalu czy zapierdalać na klęczkach w okół kościoła czy dać na tace ja pierdole kurwa....
Koleś ma zjebaną psychę. Może jakby sobie poruchał to by mu przeszło.
Dlaczego tak mówie:
Zaklinał TVN zamiast zachować się inteligentnie. Pierdoli że jest tak źle a winny jest metal czy coś tam a nie on sam ( i każdy z nas ). Bo kurwa nie przyszło mu do głowy, że tą Polskę buduje ja ty i on. Woli pierdolić głupoty być sławnym w necie. Ma z tego pewnie coś ma też pojebanych ludzi którzy mają go za jebane guru. Temat do kurwa skasowania do chuja zapierdolonego mać!
Zrobić coś z sobą to nie kurwa nie słuchać metalu czy zapierdalać na klęczkach w okół kościoła czy dać na tace ja pierdole kurwa....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów