18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
huberto92 2013-03-10, 14:57
Za dobrze te psy w domu mają, takiego cielaka nie wpierdolić.
Zgłoś
kikutnik666 2013-03-10, 15:32
na hardzie ostatnio byl zdechly pies- to nie tam powinno sie znalezc, jak reszta trupow?
Zgłoś
D................D 2013-03-10, 15:38 1
mogłes jeszcze 3 raz to samo wrzucic
Zgłoś
c................7 2013-03-10, 15:46
Już nie mogę się doczekać, aż jakaś zdolna polska gimbuska wrzuci zdjęcie noworodka opatrzone opisem
"Zdjęcie jest stare,ale może się komuś spodoba - dziecko wyrzuciłam do kosza tydzień temu" Tak się zastanawiałem, po co tutaj cała ta otoczka sadyzmu ale już chyba powoli rozumiem. Ta strona jest przeznaczona dla jebanych mieszczuchów którzy wieś znają z dobranocki. Co jest takiego niezwykłego w martwym cielaku? Jak dla mnie to strata dla gospodarza, i on za chuj nie widzi w tym nic pocieszającego. Zacznijcie się leczyć bo macie popierdolone skłonności, z resztą od kiedy tu jetem, podświadomie zacząłem się dostosowywać do waszej bandy zajaranych śmiercią debili. Na wsi to normalka, i ogólnie na świecie jest przyjęte, że śmierć przyjdzie po każdego, i co kurwa chcecie z tego powodu zdobywać uznanie wśród userów, materiałami własnymi? Może zamiast wyrobienia sobie zgody na pobieranie narządów, poproście by po śmierci wasze fotki trafiły tutaj? Gardzę wami.
Zgłoś
majkel_admwz 2013-03-10, 15:51 1
flame war wisi w powietrzu ;D
Zgłoś
huberto92 2013-03-10, 15:59
Zastanawiam się cherry007 nad kilkoma kwestiami. Po pierwsze , od kiedy ideą sadistica jest wspolczucie ze straty cielaka? Po drugie, niech gimbusiarnia wrzuca, będzie co oglądać. Po trzecie, nie wszyscy tutaj zarejestrowani są z miast i nigdy nie miała styczności ze zwierzętami hodowalnymi. Jak się nie podoba, WYPIERDALAJ.
Zgłoś
Rzeziu 2013-03-10, 16:26 1
No kurwa fenomenalne, jak widzisz zdechlego kota przy chodniku, to tez sie na niego gapisz bo ci sie podoba ?
Zgłoś
c................7 2013-03-10, 16:31
Widać w mieście cywilizacja troszkę zwolniła...
Zgłoś
RaV8 2013-03-10, 17:06 1
Mam! Znalazłem różnicę! Ten na dole się uśmiecha!
Zgłoś
Volant 2013-03-10, 17:25
Patrząc na te dwa zdjęcia jakoś tak mi się przypomniały czasy, gdy w grach po strzelaninie wszyscy przeciwnicy leżeli na ziemi dokładnie w ten sam sposób...
Dzięki Ci, Panie, za ragdoll.
Zgłoś
l1nk 2013-03-10, 18:10
Różnica jest taka, że ten na dole jest niżej niż ten na górze, który jest wyżej.
Zgłoś
Blade ziele 2013-03-10, 18:18
heh na podkarpaciu mamy wilki:) ponoć całkiem sporo w moich stronach - okolice dębicy, strzyżowa. Nawet w mojej miejscowości były już widziane:)
No a stada 30 dzików to norma jak i w Katowicach na Ligocie - Pozdrawiam:)
Zgłoś
K................r 2013-03-10, 20:28
brudas już dawno brałby póki ciepły!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem