Zdjęcie jest stare,ale może się komuś spodoba-Cielak zagryziony przez psy w pobliskiej wsi,Foto własne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na hardzie ostatnio byl zdechly pies- to nie tam powinno sie znalezc, jak reszta trupow?
mogłes jeszcze 3 raz to samo wrzucic
Już nie mogę się doczekać, aż jakaś zdolna polska gimbuska wrzuci zdjęcie noworodka opatrzone opisem
"Zdjęcie jest stare,ale może się komuś spodoba - dziecko wyrzuciłam do kosza tydzień temu" Tak się zastanawiałem, po co tutaj cała ta otoczka sadyzmu ale już chyba powoli rozumiem. Ta strona jest przeznaczona dla jebanych mieszczuchów którzy wieś znają z dobranocki. Co jest takiego niezwykłego w martwym cielaku? Jak dla mnie to strata dla gospodarza, i on za chuj nie widzi w tym nic pocieszającego. Zacznijcie się leczyć bo macie popierdolone skłonności, z resztą od kiedy tu jetem, podświadomie zacząłem się dostosowywać do waszej bandy zajaranych śmiercią debili. Na wsi to normalka, i ogólnie na świecie jest przyjęte, że śmierć przyjdzie po każdego, i co kurwa chcecie z tego powodu zdobywać uznanie wśród userów, materiałami własnymi? Może zamiast wyrobienia sobie zgody na pobieranie narządów, poproście by po śmierci wasze fotki trafiły tutaj? Gardzę wami.
"Zdjęcie jest stare,ale może się komuś spodoba - dziecko wyrzuciłam do kosza tydzień temu" Tak się zastanawiałem, po co tutaj cała ta otoczka sadyzmu ale już chyba powoli rozumiem. Ta strona jest przeznaczona dla jebanych mieszczuchów którzy wieś znają z dobranocki. Co jest takiego niezwykłego w martwym cielaku? Jak dla mnie to strata dla gospodarza, i on za chuj nie widzi w tym nic pocieszającego. Zacznijcie się leczyć bo macie popierdolone skłonności, z resztą od kiedy tu jetem, podświadomie zacząłem się dostosowywać do waszej bandy zajaranych śmiercią debili. Na wsi to normalka, i ogólnie na świecie jest przyjęte, że śmierć przyjdzie po każdego, i co kurwa chcecie z tego powodu zdobywać uznanie wśród userów, materiałami własnymi? Może zamiast wyrobienia sobie zgody na pobieranie narządów, poproście by po śmierci wasze fotki trafiły tutaj? Gardzę wami.
flame war wisi w powietrzu ;D
Zastanawiam się cherry007 nad kilkoma kwestiami. Po pierwsze , od kiedy ideą sadistica jest wspolczucie ze straty cielaka? Po drugie, niech gimbusiarnia wrzuca, będzie co oglądać. Po trzecie, nie wszyscy tutaj zarejestrowani są z miast i nigdy nie miała styczności ze zwierzętami hodowalnymi. Jak się nie podoba, WYPIERDALAJ.
No kurwa fenomenalne, jak widzisz zdechlego kota przy chodniku, to tez sie na niego gapisz bo ci sie podoba ?
Widać w mieście cywilizacja troszkę zwolniła...
Patrząc na te dwa zdjęcia jakoś tak mi się przypomniały czasy, gdy w grach po strzelaninie wszyscy przeciwnicy leżeli na ziemi dokładnie w ten sam sposób...
Dzięki Ci, Panie, za ragdoll.
Dzięki Ci, Panie, za ragdoll.
Różnica jest taka, że ten na dole jest niżej niż ten na górze, który jest wyżej.
heh na podkarpaciu mamy wilki:) ponoć całkiem sporo w moich stronach - okolice dębicy, strzyżowa. Nawet w mojej miejscowości były już widziane:)
No a stada 30 dzików to norma jak i w Katowicach na Ligocie - Pozdrawiam:)
No a stada 30 dzików to norma jak i w Katowicach na Ligocie - Pozdrawiam:)
brudas już dawno brałby póki ciepły!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów