📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niezły chlew tam musicie mieć, jak rozbryzgujące resztki kotleta zaczynają kwitnąć na podłodze
Dałbym piwo ale widzę, że masz
jak kurwa można w takim syfie mieszkać
Robienie dwóch czynności jednocześnie nie nazwałbym lenistwem.
Pułkownik Zuber napisał/a:
Kurwa jak można pić Harnasia.
A co pedalskie podniebienie nie zniesie zimnego, dobrego browarka?
Za bardzo przyzwyczajone do spijania z "miękkiej szyjki"
Pij sobie te somersby pedale, Harnaś jest dobry i w dobrej cenie.
Jakbym słyszał takie odgłosy w pokoju kolegi to też bym poszedł się pośmiać z niego
"Harnaś jest dobry" - tego ścierwa nie można nawet nazwać piwem (już lepiej sobie kupić sok, oszczędzimy wtedy podniebieniu katorgi), to jakieś jebane odrzuty. Polecam zapoznać się z mniejszymi browarami jak Amber, tudzież spróbować takich piw jak Raciborskie, Żywe albo Koźlak.
co do tego harnasia był on darmowy jak widac stoji obok grila i slyszyl za podlewanie gientej juz nie mowie o tym ze mozna dostac 2 za free zreszta piwo to i tak tylko zapojka wiec nie wiem o co wam biega
spirol i wóda to sa napoje koneserów!
spirol i wóda to sa napoje koneserów!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów