Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to bym nie zakładał tej kurwy przez ramie co to kurwa jest ja się pytam ja całe szczęście tego gówna nie nosze xd
a ja noszę i mogę ci rozjebać ten durny ryj jedną ręką
Piwko dla ziomeczków, dobrze tak cwelikowi z torebeczką na ramieniu
Ja mam taką Adasia i co parowo? Zobaczył byś to byś nie podszedł..
Widzę, że tęczowi wojownicy poczuli się mocno dotknięci
sam bedziesz tęczowy na ryju. życzę ci frajerzyno,
wieczny ból dupy pisowska szmato.
co wy macie z obsesjami ?
Zapewne jestes lewak i próbujesz z Polaków zrobi homofobów ale niestety nas normalnych ludzi jest wiecej i mamy w dupie czy ktoś jest lgbt wystarczy ze nie wchodzi nam w drogę.
Zapewne jestes lewak i próbujesz z Polaków zrobi homofobów ale niestety nas normalnych ludzi jest wiecej i mamy w dupie czy ktoś jest lgbt wystarczy ze nie wchodzi nam w drogę.
Poproszę piwka dla pana
To załóż bryle bo źle widzisz. Lanie typa z partyzanta, za posiadanie kurwa torby? Słabe w chuj.
to bym nie zakładał tej k***y przez ramie co to k***a jest ja się pytam ja całe szczęście tego gówna nie nosze xd
czyli te łyse pedetasty z kołczanami przez ramie to tez pedały?
Piwko dla ziomeczków, dobrze tak cwe*ikowi z torebeczką na ramieniu
Przecież połowa takich "prawilniaków" jak tych dwóch chodzi z taką torebeczką na ramieniu - a przepraszam nerką.
Czyli co drugi Seba pod blokiem to taki lewak tęczowy idąc twoim tokiem rozumowania.
Widać klasa robocza,dresiki jest mózgu nie ma. Dokładnie jak w pokazy. Wiem że na sadisticu pełno takich chojraków. Przyjemnej biedy życzę
to bym nie zakładał tej kurwy przez ramie co to kurwa jest ja się pytam ja całe szczęście tego gówna nie nosze xd
Tulle cwele najwyższej klasy robią takie partyzantki. Ale tak to jest jak się jest chudy jak patyk to tylko tak można coś zdziałać.
Piwko dla ziomeczków, dobrze tak cwelikowi z torebeczką na ramieniu
jak czytam takie bezmózgie komentarze to wydaje mi się, że połowa tej hołoty na marszach niepodległości itd. to aktywnie komentuje na sadistic/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów