Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dupa właściwa jest dużo ładniejsza to po chuj ją zdradzać. Poza tym nie rozumiem czemu oni tam w brazylii zawsze karzą laskę zamiast chłopa który zdradził..
W królestwie zwierząt monogamia jest rzadkością, a tutaj widać to suki walczą o prawo do kopulacji zamiast samców. Widocznie w Brazylii to nawet prawa dżungli się już popierdoliły.
Jak suka nie da...
Ja pierdolę, właściwa ładniejsza? Dwa kaszaloty, ale doceniam poziom sadyzmu.
Dupa właściwa jest dużo ładniejsza to po chuj ją zdradzać. Poza tym nie rozumiem czemu oni tam w brazylii zawsze karzą laskę zamiast chłopa który zdradził..
Pewnie loda nie robiła
Bo wygląd kurwa to nie wszystko
bo tam z racji wojny gangów, chlopow wypierdalajacych daleko do roboty jest 60% kobiet w miastach gdzie mezczyzni stanowia 40 % i baby same na kija sie pchaja zeby kogos sobie znalezc
Chlopa pozniej ogladasz na hardzie
Dlatego, że tam jest odrobinę inny rozkład populacji. W EU średnio na 100 chłopa w wieku 18-3x przypada 95-97 kobiet. Tam odwrotnie. One się wręcz tłuką o facetów. A jak zajęty, to tym lepiej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów