Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No super że został zawieszony, a jakiś brytol w Leeds co sobie na facebooku pisał źle o muslimach jutro dostaje wyrok, a chłop mówi o poderżnieciu gardeł białasom i jest baja
@: no nawet ich independent pisze, ze niby chodzilo o tych co przeciw imigracji protestuja
O, no więc w takim razie spełnia się proroctwo Kadaffiego. Czyli się zaczęło...
@
No super że został zawieszony, a jakiś brytol w Leeds co sobie na facebooku pisał źle o muslimach jutro dostaje wyrok, a chłop mówi o poderżnieciu gardeł białasom i jest baja
Zróżnicowanie kulturowe w pigułce . Swoją drogą dobra robota na translacji. Pozdrawiam
[ Dodano: 2024-08-08, 18:22 ]
Członkowie tego protestu zapomnieli kto rok temu zamordował 364 cywili w Re'im.
"Mamy dzieci i kobiety korzystające z tych pociągów, po prostu podaję przykład, oni są odrażającymi faszystowskimi nazistami i musimy podciąć im gardła i pozbyć się ich wszystkich!"
Pochodzenie cytatu wątpliwe, ale treść jakże prawdziwa
To nie nagranie z jakiegoś protestu antywojennego bo z tego co mówi ten gość ciężko zrozumieć o kogo mu chodzi. Szczególnie jak na koniec krzyczą Free Palestine
A ja się tylko utwierdzam, że radykalna lewica i prawica mają ze sobą wiele wspólnego. Jedno i drugie to taka sama ekstrema pełna bezmózgich pojebów z klapkami na oczach.
[ Dodano: 2024-08-09, 00:43 ]
Ja profilaktycznie dla admina, chuj mnie obchodzi upadlina. Dawaj zbjorny UK.
Już po wszystkim. Skończyło się.
Najlepsze, że wielu poszło demonstrować przeciw przemocy i skrajnej prawicy, a okazało się, że trafili na spędy hamasowców. Na portalach w UK wkurwienie.
A ja się tylko utwierdzam, że radykalna lewica i prawica mają ze sobą wiele wspólnego. Jedno i drugie to taka sama ekstrema pełna bezmózgich pojebów z klapkami na oczach.
Już po wszystkim. Skończyło się.
Mam takie pytanie czemu chodzisz do galerii handlowej w Hannoverze i walisz konia pod schodami? Aż tak nie macie kultury szacunku i ludzkich zachowań że musicie trzepać kapucyna gdzie popadnie, czarnypan to taki na polu bawełny kiedyś był, był tak głupi że każdego wieczoru chciał lizać row swojemu panu, a ten go nazwał no czarnypan liże rower wyśmienicie 😂 uga Buga uuuuu jak małpa na drzewie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów