Niektórzy to nie mają cierpliwości... Ale z drugiej strony mógł później zacząć wyprzedzać. Akcja od 1:20
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nanab niezdajesz sobie sprawy jak to jest wychamowac 40 ton, to nie jest osobowka ze stajesz w miejscu.
@nanab
idź, zdaj prawko na C i pojeździ ciężarówką ale nie taka 1:50 tylko normalna, wróć popraw swój komentarz a tym czasem idź do piaskownicy
idź, zdaj prawko na C i pojeździ ciężarówką ale nie taka 1:50 tylko normalna, wróć popraw swój komentarz a tym czasem idź do piaskownicy
do wszystkich idiotów mówiących, że kierowca TIRa 3krotnie specjalnie wjechał BMW w dupę - od samego momentu wyprzedzenia przez BMW, kierowca TIRa cały czas hamował/zwalniał i to kierowca BMW celowo kilkukrotnie hamował przed TIRem. rzekłem.
niebede robil prawka na c ani a, mam chuja dluzszego niz 5cm i nie musze sobie dorabiac samochodem albo motorem
Co d hamowania 40 ton: youtube.com/watch?v=ridS396W2BY
Co d hamowania 40 ton: youtube.com/watch?v=ridS396W2BY
@nanab Znając życie, to ciężarówka z filmu ma ze 20 lat i zachowuje się "odrobinkę" inaczej niż najnowsze dziecko ze stajni Volvo. Trochę Ci brakuje wyobraźni...
Chwalisz się, że Ci natura chuja dużego zapewniła, ale nie wspominasz o ubytkach w mózgu.
Chwalisz się, że Ci natura chuja dużego zapewniła, ale nie wspominasz o ubytkach w mózgu.
Zdziwiłbyś się jak się ciężarówka potrafi szybko zatrzymać Albo ten koleś nie chciał hamować w 100% albo jego zestaw nadaje się na złom.
Mi się wydaje, że nie szykował się do wyprzedzania, tylko chciał zostawić prawy pas wolny, żeby osoby z kończącego pasa włączyć się swobodnie do ruchu.
Ale ja się tam nie znam, mam dopiero od 10 lat prawo jazdy
Ale ja się tam nie znam, mam dopiero od 10 lat prawo jazdy
Jak Escimo napisał, on zwalniał prawy pas do wlotu na "pasmówkę". Nie wyprzedzał, nie blokował, chciał zachować kulturę...
Jakby to moj kuzyn jechal to by rozjebal gnoja tak ze chuj te BMW by wygladalo jak puszka po piwie i ten cwel by kurwa wygladal jak plastus i tyle kurwa by bylo z jebanego bmw
Przejechały ostatnie trzy auta i zmienił pas , bo przecież tira nikt nie wpuści . Bmw pojawiło się dużo później . Kierowców ciężarówek trzeba zrozumieć , mają ograniczony czas pracy i czasami każda minuta jest dla nich ważna . A ile by nie jechali , to zawsze znajdzie się ktoś szybszy , sam jeżdżę busem , w zależności od warunków 120-140 km/h i co chwilę znajdzie się ktoś , kto mnie z tyłu popędza .
BMW = Bardzo Mała Wyobraźnia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów