Może cała materia opiera się na jednej zasadzie ?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko fajnie tylko, na chuj nam to?
Żeby ruszyć mózgiem! Choć Tobie pewnie łeb jest potrzebny tylko po to, żeby Ci nie napadało do szyi.
A aaa aa ale o so choźi ?
Dobra jest też taka zasada, że jesteś pusty w środku, ale tak totalnie.
Myślisz, że cię obrażam, ale zobacz jak jest atom zbudowany, jądro z protonami i neutronami oraz krążące wokół niego elektrony na różnych powłokach. Pytanie co znajduje się między tymi powłokami, dodam że w skali makro jądro od elektronu dzielą kolosalne odległości.
Odpowiedź jest prosta nic je nie dzieli jest tam pusta przestrzeń, a więc na tej zasadzie wnioskuję, że jesteś pusty w środku
Wydaje mi się jednak, że nie jesteś całkiem pusty w środku. Pamiętaj o gluonach i innych cząstkach elementarnych. Są to oddziaływania głównie w jądrze, ale wydaje mi się, że między jądro z elektronem też coś łączy. Jeśli się mylę, odeślijcie mnie do literatury, muszę się dokształcać, bo się rozleniwiłem, a tu czekają studia
A tak poza tym to matematyka jest piękna. I dla większości sadystyczna, więc za temat piwo jak najbardziej
ślepy czy niewidomy? tam nie ma nic o pełnym obrocie, jest więcej niż pełny.
W przyrodzie nie występuje 0. I macie na to dowód!!!
Frajerzy!!!
Kto nie wierzy, ten idiota!!! Zmanipulowamy IDIOTA to ten co ogląda tvn!!!'
No bo się opiera, masz jądro atomowe otoczone chmurą elektronów, skłądające się z protonów i neutronów, które składają się z kwarków, które wymieiają się energią przy udziale gluonów, czyli kwantów energii.
Nie ma w tym żadnej filozofii, spirala fibonacciego odnosi się tylko do zjawisk, gdzie można wychwycić właśnie taką zależność, tak samo jak materia dąży do doskonałej formy kuli, nie ma wzoru na wszystko.
"Przekroczyć Horyzont Zdarzeń" (Pierwsza część pierwszej serii:
Facet bardzo przystępnie i ciekawie opowiada i pokazuje o pewnej strukturze, która jest podstawowym wzorem geometrycznym wszystkiego, co istnieje.
Co ciekawe wzór ten pojawił się już w starożytności ...wypalony jakby laserem w bloku kamienia jakiejś świątyni. Pojawia się też w kręgach zbożowych. I o obu tych tematach (wzajemnie się przeplatających) również bardzo racjonalnie opowiada
Łączna długość wszystkich serii filmików jest duża, ale nie będziecie się nudzić, zapewniam
Nie ma w tym żadnej filozofii, spirala fibonacciego odnosi się tylko do zjawisk, gdzie można wychwycić właśnie taką zależność, tak samo jak materia dąży do doskonałej formy kuli, nie ma wzoru na wszystko.
Myślisz, że wiesz już wszystko? Że wszystko odkryto?
Tylko głupiec myśli, że jest najmądrzejszy. Mądry zaś myśli krytycznie i o sobie, doszukując się tego, w czym może się mylić - aby to poprawić, oraz tego, czego może jeszcze nie wiedzieć - przez co ciągle się rozwija.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów