📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chłop chciał o własnych siłach ukończyć bieg to znalazł się drugi co to musiał spierdolić. Wrócił do domu żona pyta dałeś radę? Noe, pomogli mi
Koniecznie musi mnie skontaktowac ze swoim dealerem. Mnie tal jeszcze nigdy po niczym nie sponiewieralo. Zajebiozka
Czy tylko mi się wydaje, ze ten typ na końcu sobie pomyślał -O chuj ci kurwa chodzi? ?
Jak mój stary najebany
piękna sprawa że nikt z medyków nie chciał pomóc
nostres napisał/a:
Wśród małp też trafi się jakiś człowiek. Szacunek dla jednego za ducha walki, a dla długiego za pomoc. Inni chuj warci
Coś Ty! - Sądząc z ilości ciornych - to pewnie szwecja - i temu drugiemu szympansowi sie pojebało że już zaprawili rochypnolem pacjentkę i trza ją tylko wnieść na melinę i będą małpie figle grupowo z jej dupskiem robic - nawet na koleżków inżynierów machał na koniec..
Ale w końcu oni mogą nie rozumieć naszej tradyszyn i powinienem nie wypominać im tego.. Stąd więc przepraszam i zakładam opaskę - Bitte nicht rufen mein arsh!
InnyName napisał/a:
10km w 30 minut, nie dziwie się w sumie,
Widzisz, a polscy przyszli żołnierze z Wat'u po marszobiegu 10 km w 60 minut trafiają do szpitala w stanie krytycznym- śpiączka i śmierć na miejscu.
SpeedyG napisał/a:
Widzisz, a polscy przyszli żołnierze z Wat'u po marszobiegu 10 km w 60 minut trafiają do szpitala w stanie krytycznym- śpiączka i śmierć na miejscu.
Z ekwipunkiem cięższym niż ten koleżka na filmie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów