18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szafa125 2022-08-03, 12:02 1
Wy kurwa pojebani jesteście, gościu jedzie po bezdrożach i jeszcze problem macie debile.
Zgłoś
wSAD 2022-08-03, 13:37 3
Szafa125 napisał/a:

Wy kurwa pojebani jesteście, gościu jedzie po bezdrożach i jeszcze problem macie debile.

Ja mam problem że motopizda smrodzi i hałasuje na czyimś wybiegu dla zwierząt i jeszcze ma problem bo obie szare komórki nie załapały że ich posiadacz mógł wpaść w dobrze oznaczoną "pułapkę".
Zgłoś
dekket 2022-08-03, 14:21 6
Przypomniało mi się jak wujkowi turysty ciągle na prywatną plażę z molem wjeżdżali sobie, mimo znaków, że teren prywatny, wstęp wzbroniony i takie tam, to na swojej drodze do mola, już za ostrzeżeniami zagrzebał w sianie brony. Jak jeden z drugim skasowali sobie po cztery opony + felgi to skończyło się przyjeżdżanie na dziko
Zgłoś
aleksy5885 2022-08-03, 14:24 1
Szkoda ze mu ta linka jeszcze nóg nie po przecinała, motopizdeczce
Zgłoś
salaX 2022-08-03, 14:41
MrSiwy88 napisał/a:

piękne to kurwa jest

czemu? Przecież to nie ścigacz... Nie martw się może w innym życiu będzie cię stać na takiego crossa Chociaż pewnie nie
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-08-03, 14:48 1
Nie ma krwi napierdalającej z tętnicy - nie ma piwa
Zgłoś
Juzwa 2022-08-03, 15:55 6
salaX napisał/a:

czemu? Przecież to nie ścigacz... Nie martw się może w innym życiu będzie cię stać na takiego crossa Chociaż pewnie nie

Niech sobie tym crossem jeździ po swoim terenie. Ne stać go na to? Niech spierdala z czyjegoś pola.
Zgłoś
LosBlancosFan 2022-08-03, 16:02 1
Mogli dać tę linkę wyżej, tak na wysokości gardła.
Zgłoś
chujex 2022-08-03, 21:53
MrSiwy88 napisał/a:

piękne to kurwa jest

pieknie to ty masz napierdolone pod kopułą
Zgłoś
Takafura 2022-08-03, 23:22 1
sothis napisał/a:

Czym się różni sprzęt do nierozlazenia się bydła od polapek na crossowcow i quadziarzy?

Tu akurat był pastuch.
Typowy sprzęt do nierozłażenia się bydła to płot z żerdzi, desek, siatki lub mur. Ten co to stawiał nie myślał o krosowcach a o krowach.
Podsumowując - rożni sie intencjami wykonawcy.
Zgłoś
__Tux__ 2022-08-04, 9:09
Takafura napisał/a:

Tu akurat był pastuch.
Typowy sprzęt do nierozłażenia się bydła to płot z żerdzi, desek, siatki lub mur. Ten co to stawiał nie myślał o krosowcach a o krowach.
Podsumowując - rożni sie intencjami wykonawcy.

Krowy rozumieją, żeby nie przełazić, a tępy chuj na pierdzidle się pcha.
Swoją drogą nawet na zadupiu nie ma spokoju, bo motopizdeczki jeżdżą.
Zgłoś
W................r 2022-08-04, 12:52
MrSiwy88 napisał/a:

piękne to kurwa jest

Piękne to by było jak by to nie był pastuch tylko linka na wysokości łba
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem