📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan napisał/a:
A ja słyszałem, że dziewczyny z AWF mają bardzo bujne owłosienie. Zwłaszcza na jajach.
Na poznańskim się golą.
Merytorycznie - gówno, nie lipdub.
Trzeba być kretynem, żeby zrobić akcję, zebrać tyle ludzi i zmarnować ich czas. (ewentualnie bandą kretynów, żeby zmarnować czas reżysera)
Można to nazwać co najwyżej i chyba zbyt górnolotnie - teledyskiem.
W lipdubie chodzi o to, że każda osoba, na która skierowany jest kadr, markuje śpiew utworu, a tutaj każdy sobie rzepkę skrobie, pajacują i tyle.
Trzeba być kretynem, żeby zrobić akcję, zebrać tyle ludzi i zmarnować ich czas. (ewentualnie bandą kretynów, żeby zmarnować czas reżysera)
Można to nazwać co najwyżej i chyba zbyt górnolotnie - teledyskiem.
W lipdubie chodzi o to, że każda osoba, na która skierowany jest kadr, markuje śpiew utworu, a tutaj każdy sobie rzepkę skrobie, pajacują i tyle.
Koko koko dupy spoko.
W papę biorą dość głęboko.
Co jak co, ale AWF'y chyba na drzwiach mają napisane "No fat chicks!"
W przeciwieństwie do uczelni typowo technicznych, gdzie im bardziej szkaradna tym lepiej...
W papę biorą dość głęboko.
Co jak co, ale AWF'y chyba na drzwiach mają napisane "No fat chicks!"
W przeciwieństwie do uczelni typowo technicznych, gdzie im bardziej szkaradna tym lepiej...
Bardziej cyrk niż lipdup, połowa występujących jest wymalowana i ubrana jak clowny, no i prawie nikt nie śpiewa (nie wspominając już o synchronizacji)... ale w sumie to AWF, taka uczelnia dla tych, którym biega się łatwiej niż myśli, więc jak na nich to i tak nieźle.
2:53 jak można na pomalować sobie ryj na czerwono-biało flaga polski jest biało-czerwona
Ale panienki to piękne mają.
ciekawe kiedy jarzębina wniesie pozew..
Jaka uczelnia taki lipdub
pierdolicie, zajebiście wyszło ;D widać że zgrani są.
Ale panienki to normalnie pierwsza klasa
Ale panienki to normalnie pierwsza klasa
Necromantic napisał/a:
Tak się bawią przyszli kasjerzy biedronki.
Tak się bawi Twoj stary po wypłacie
Czytam tych wszsytkich napinaczy i aż mi smutno. Nakręciliśmy to na całkowitym spontanie tylko z jedną próbą, każdy się fajnie bawił i mamy pamiątke. Ale jak zwykle lepiej coś krytykować, a samemu nic nie zrobic. A ci co uważają że na AWFie są same tępe koksy to są dopiero jełopami. Pozdro dla hejterów! Chuj wam w cycki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów