📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po obejrzeniu tego filmu jestem innym czlowiekiem. od teraz jestem za eutanazja
ludzie ... z takimi rzeczami to na samosie !
to jest sadistic ma boleć , ma trzymać w napieciu, a nie ( nie wiem jak to opisać co widziałem na tym filmiku )
to jest sadistic ma boleć , ma trzymać w napieciu, a nie ( nie wiem jak to opisać co widziałem na tym filmiku )
okar19, nie zgubiłeś "s" podczas rejestracji?
Po tym filmiku przypomniało mi się, że też muszę listę zrobić. Ale najpierw idę zrobić kupę.
Borsuk1987 napisał/a:
Kurwa zatrzymać internet!!
Masz racje w szczególności dla typów twojego pokroju. A co do filmiku uważam, że jest kozacki grający tam człowiek ma do siebie dystans i o to chodzi.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Borsuk1987 napisał/a:
STUL DUPĘ I WYPIERDALAJ 22 letni GIMBUSIE!!
.
Przyganiał kocioł garnkowi Rzeczywiście starzec z Ciebie.
Borsuk1987 napisał/a:
Abstrahując od filmiku...
Hmmm... A znasz mnie człowieku żeby mnie oceniać?
A co jak Ci powiem że skończyłem 2 kierunki studiów , mam dziecko w drodze i dobrą pracę? Nie kradnę a wręcz pomagam ubogim to co? Jakim "pokrojem" typa jestem?
Więc STUL DUPĘ I WYPIERDALAJ 22 letni GIMBUSIE!!
Dziękuję, dobranoc.
Co mnie to obchodzi jak z siebie idiote robisz !!! A z resztą po twoim super avanarze widać twoją dojrzałość. hmmm powiedział bym coś jeszcze ale nie będę więcej tego drążyć
Kondra napisał/a:
Przyganiał kocioł garnkowi Rzeczywiście starzec z Ciebie.
Nie to przesłaniem było mym. Naprostuję że chodziło że ma 22 i dalej jak gimbus.
fixed90 napisał/a:
Co mnie to obchodzi jak z siebie idiote robisz !!! A z resztą po twoim super avanarze widać twoją dojrzałość. hmmm powiedział bym coś jeszcze ale nie będę więcej tego drążyć
Po avie to może że nie lubię Jarusia (ale żeby nie było PO też nie).
A czegoż jeszcze się dowiedziałeś po avatarze, hmmm?
Borsuk1987 napisał/a:
Nie to przesłaniem było mym. Naprostuję że chodziło że ma 22 i dalej jak gimbus.
Zatem wybacz, my bad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów