Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest sadistic ma boleć , ma trzymać w napieciu, a nie ( nie wiem jak to opisać co widziałem na tym filmiku )
Kurwa zatrzymać internet!!
Masz racje w szczególności dla typów twojego pokroju. A co do filmiku uważam, że jest kozacki grający tam człowiek ma do siebie dystans i o to chodzi.
Masz racje w szczególności dla typów twojego pokroju. A co do filmiku uważam, że jest kozacki grający tam człowiek ma do siebie dystans i o to chodzi.
Abstrahując od filmiku...
Hmmm... A znasz mnie człowieku żeby mnie oceniać?
A co jak Ci powiem że skończyłem 2 kierunki studiów , mam dziecko w drodze i dobrą pracę? Nie kradnę a wręcz pomagam ubogim to co? Jakim "pokrojem" typa jestem?
Więc STUL DUPĘ I WYPIERDALAJ 22 letni GIMBUSIE!!
Dziękuję, dobranoc.
STUL DUPĘ I WYPIERDALAJ 22 letni GIMBUSIE!!
.
Przyganiał kocioł garnkowi Rzeczywiście starzec z Ciebie.
Abstrahując od filmiku...
Hmmm... A znasz mnie człowieku żeby mnie oceniać?
A co jak Ci powiem że skończyłem 2 kierunki studiów , mam dziecko w drodze i dobrą pracę? Nie kradnę a wręcz pomagam ubogim to co? Jakim "pokrojem" typa jestem?
Więc STUL DUPĘ I WYPIERDALAJ 22 letni GIMBUSIE!!
Dziękuję, dobranoc.
Co mnie to obchodzi jak z siebie idiote robisz !!! A z resztą po twoim super avanarze widać twoją dojrzałość. hmmm powiedział bym coś jeszcze ale nie będę więcej tego drążyć
Przyganiał kocioł garnkowi Rzeczywiście starzec z Ciebie.
Nie to przesłaniem było mym. Naprostuję że chodziło że ma 22 i dalej jak gimbus.
Co mnie to obchodzi jak z siebie idiote robisz !!! A z resztą po twoim super avanarze widać twoją dojrzałość. hmmm powiedział bym coś jeszcze ale nie będę więcej tego drążyć
Po avie to może że nie lubię Jarusia (ale żeby nie było PO też nie).
A czegoż jeszcze się dowiedziałeś po avatarze, hmmm?
Nie to przesłaniem było mym. Naprostuję że chodziło że ma 22 i dalej jak gimbus.
Zatem wybacz, my bad
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów