📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gitrix napisał/a:
To 2 piętro jak u nas 3,5 w bloku.
na mój stoper leciał około 1.3 sec co oznacza upadek z ponad 8 metrów. czyli jakieś 2.8 piętra.
obowiązkowe narzędzie dociekliwego sadola: keisan.casio.com/exec/system/1224835316
Brawo dla operatora kamery
NiemiecWaszPan napisał/a:
Ale ty jesteś zjebany umysłowo...
Niemiec Obraził się bo rudy obiecał mu i jego starej że na szparagi znów będą mogli jeździć.
pyotreck napisał/a:
Niemiec Obraził się bo rudy obiecał mu i jego starej że na szparagi znów będą mogli jeździć.
Nie każdy zarabia tak, jak twój ojciec z matką...
Konkretny gość.
DupcyperChui napisał/a:
Co tam ten Palikot odjebał ?
Pewno był po Buhu
No rozjebałeś system dzis I zrobiłeśi dzień
Piwko kolego
DupcyperChui napisał/a:
Pewno był po Buhu
Małpki mu się skończyły.
DupcyperChui napisał/a:
Pewno był po Buhu
Dobry browar, ale cenami to tak żonglują, że ja pierdole... kupujesz po 6 ziko z groszem a za 2 tygodnie już 10 pln od sztuki.
Murzyn spierdala przed policją, skacze kurwa z drugiego czy trzeciego pietra jeszcze po telefon wraca i żyje. A tu biały skacze i ciach kurwa umar. Niesamowita historia. Tyle pytań tak mało czasu.
Tyle ze to wysokość minimum 3 piętra
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów