📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pojar napisał/a:
Live Free and Drive Hard!
Wg. polskich tłumaczeń to to by było: "Żyj wolno i szklana pułapka"?
Eee tam... na prostej to nawet cegła potrafi szybko jechać, wystarczy ją na pedale gazu położyć. Ciekaw jestem czy na zakrętach tak chłop już ogarnia auto.
cassis - skoro tak to dawaj XD ciśniesz tak maluchem jak jestes taki kozak ;]
Czytajac niektore komentarze z przykroscia stwierdzam, ze na sadistic coraz wiecej motlochu sie zlatuje.
w polskich miastach ciekawesze rzeczy sie dzieja xD
Ale ma szybę upierdoloną
kiepski film z tak zajebistym aktorem w roli głownej :/ szkoda by było gdyby sie na koniec rozjebał, aczkolwiek ...miło by było popatrzec
Matuch90 napisał/a:
kszh19 >> jaja pewnie ma, jesli to facet. Ale mozgu ni chuja... . Gdyby kilka razy z pasa mu nie spierdolili w ostatniej chwili to przyjebalby az milo. Z takich debili nawet pozytku nie ma, bo jak sie rozjebie przy takiej predkosci, to nawet ograny sie nie zdadza do przeszczepu.
nikt mu z pasa nie "spierdalal" w ostatniej chwili ;] tylko tak sie jezdzi na autostradzie, widzisz kogos kto szybciej jedzie to uciekasz mu z pasa;]. A ty pewnie nawet nie wiesz jak bieg wrzucić i sie wymądrzasz
@tg23tm przepraszam CIę kurwa bardzo ale 6cio cylindrowy bokser z Porshe ni huja nie brzmi jak 4ro cylindrowy bokser z Subaru. To jakby porównywać silnik 1.0 z Fiata Uno do rzędowej 6 z Supry. Sprawdź jak brzmi jedno i drugie chociażby na YT, bo sorry, ale kurwa nie masz za huja racji
rararapiko z pewnoscia ty tylko w taki sposob jezdzisz na autostradzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów