18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Lizzie
c................1 • 2012-08-10, 23:16

Co tu dużo pisać po prostu Lizzie :]
znana z wbijania gwoździ ryjem
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spokooo 2012-08-11, 16:05
Ciekawe jak robi loda
Zgłoś
hosemorales 2012-08-11, 19:00
Zakochałem się <3
Zgłoś
Lee225 2012-08-11, 19:10

Zgłoś
Wojtass84 2012-08-11, 19:13
mogę się założyć, że jest nie paląca
Zgłoś
PawełGM 2012-08-12, 9:50 4
Lee225 napisał/a:

Ten fragment się już przejadł tak samo jak kot "co ja pacze". Idź sobie.
Zgłoś
J................r 2012-08-12, 10:43 1
To, że jest brzydka nie znaczy, że ma gwoździe ryjem wbijać, poza tym, ciało człowieka to tylko ciało, nic nie znaczące, nie ważne czy ktoś jest ładny, czy brzydki, czy ma pochwę, czy kutasa. Jesteśmy mózgiem, mózgiem który w niedalekiej przyszłości (w Rosji dla bogaczy już) będzie można wsadzić w robota i go sztucznie utrzymywać przez jakiś czas, w ok. 2040 roku każdy mózg będzie sobie wygodnie w domu leżał i sterował hologramem (polecam film Surogaci). Dziękuje dobranoc.
Zgłoś
Keepo 2012-08-12, 10:50
Zgłoś
b................� 2012-08-12, 11:32
Biorę ją na avatar!
Zgłoś
t................z 2012-08-12, 12:05 2
Co jak co ale z chorób się kuwa nie powinno śmiać. Nie życzę nikomu i współczuję typiarce. I tak dobrze, że nie boi się kamery i normalnie gada. W Polsce pewnie by ją trzymali z kartoflami w piwnicy, żeby sąsiedzi nie zobaczyli.
Zgłoś
.................. 2012-08-12, 12:06
bubr32 napisał/a:

Biorę ją na avatar!

Nie lepiej na kolano?
Zgłoś
ras666 2012-08-12, 12:14
Wygląda jak zombi z THE WALKING DEAD
Zgłoś
Kakushkin 2012-08-12, 12:53 1
Zgłoś
rafiki 2012-08-13, 22:15
spokooo napisał/a:

Ciekawe jak robi loda

Jak to jak...chrup, chrup, chrup...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem