📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry napisał/a:
W chuju mam całych kibiców, ale idę o zakład, że angole robili syf i cwaniakowanie jak zwykle tyle, że tym razem się przeliczyli
Masz racje, tym razem anglicy szczali na flage Polski, a jeden frajer nawet chcial nasrac.
To sie kibice zebrali i wyzyli.
Lepiej tak niz na postronnej osobie.
Szanuj polskich kiboli
I do tego zawsze jakas tępa karyna musi nagrywać... Cos mnie nie dziwi taki zlepek przypadków
a my swoje! Lechia Gdańsk! Lechia Gdańsk!
Dobrze bracia, jebać Angoli.
Tylko ruskie i niektóre kraje z Bałkanów mogą rywalizować z nami w chuligance. Au! Au!
Dobrze bracia, jebać Angoli.
Tylko ruskie i niektóre kraje z Bałkanów mogą rywalizować z nami w chuligance. Au! Au!
Rozpierdolić cudze interesy, zdemolować mienie prywatne i publiczne z racji pojawienia się w mieście przedstawicieli innego plemienia. Jacy oni wspaniali, jacy męscy - takich prawdziwych patriotów lepszego sortu nam brakuje w kraju....
A na poważnie to takie obrazki budzą we mnie gen ludobójcy...
A na poważnie to takie obrazki budzą we mnie gen ludobójcy...
Kriski napisał/a:
Zapomniałeś wkleić
O nowa wersja graficzna , leci piwko za bardzo dobrą robotę
@Karamba_Polska
na taka flagę można srać to nie jest polska flaga ... Polska flaga nie ma napisów , nie ma wpisanego godła , ... tylko dwie barwy
na taka flagę można srać to nie jest polska flaga ... Polska flaga nie ma napisów , nie ma wpisanego godła , ... tylko dwie barwy
Dla tych co jeszcze nie wiedzą Anglicy to najwięksi rasiści i chamy jakich spotkałem dla nich dobry żart to beknąć lub puścić bąka , tutaj na pewno była taka sytuacja zaczęli się awanturować, wyzywać bo w tym są najlepsi ,myśleli że nikt nie zareaguję no i kibice na pewno podeszli i nie po to żeby zapytać się ,,hello how are you''
Przecież policja ma swoich tajniaków, swoje grupy operacyjne, które analizują i przewidują co i gdzie się może wydarzyć a tu się od dłuższego czasu w uliczkach gromadzi grupa debili i monitornig to widzi i zero reakcji ??? nagle nic nie widać, że to zamaskowani przestepcy?? dziwne bo ile razy czyta się, że miejski monitornig zauważył nawet błahe sprawy a tu taki mecz taka impreza taka mobilizacja i co? około 50 baranów zdemolowało lokal i pobili ludzi! Komendant niech się tłumaczy !! Chyba, że kibole mają wtyki w policji i dostali chwile na wybryki bo mnie już w policji nic nie zdziwi po przeczytaniu artykułu o go-go club, gdzie kierowali nimi policjanci.
małpy nie ludzie.
Justynka99 napisał/a:
I wszyscy biali... Ciekawe jak to bydło rasistowscy debile wytłumaczą
Buahahaha co za dzban anglikow ze slowianami porownuje. To, ze babcia popuscila w czasie wojny nie wpisuje cie w ramy jednolitej grupy "biali".
Przy okazji, z tego co wiem (a wiem), fani Manchesteru przykozaczyli, przy okazji wczesniej obrazajac Polske. Na dobra sprawe, Polakow wystarczyloby 5 zeby zniszczyc cala ich reprezentacje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów