Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:47
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
n................o 2014-12-11, 11:05
Facet by to wyprowadził. ESP też.
Zgłoś
janlew 2014-12-11, 11:35 1
Wyprowadzone? Gówno, a nie wyprowadzone. Na bank miała ESP, a i tak zjebała. Wyprowadził bym to z palcem w dupie bez wspomagania i ESP byle jakim autem z możliwością hamowania lewą.
Zgłoś
gregor40 2014-12-11, 11:47 4
janlew napisał/a:

Wyprowadzone? Gówno, a nie wyprowadzone. Na bank miała ESP, a i tak zjebała. Wyprowadził bym to z palcem w dupie bez wspomagania i ESP byle jakim autem z możliwością hamowania lewą.

Chuja bys wyprowadził, bo stary Ci auta nie daje.
Zgłoś
Sonal 2014-12-11, 12:15 1
ESP jest zajebiste i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej (biedakom w golfach, seicento czy innym gównie nie zrozumieją). Jeżdżę 20 kilka lat i nigdy nie zrezygnowałbym na auto bez tych pomagaczy, które docenia się w sytuacjach awaryjnych. Działają o jedną, dwie - myśl szybciej niż kierowca. Oczywiście śpiki co to z trudem jak stary jest najebany uproszą od niego auto, albo jeźdżą czymś za 2-3 tys. i tankują za 10PLN - napiszę, że łuni to są lepsi... no... zimą.... na dupnym pustym placu pod marketem. Ale tych ciulików to mam wyjebane.
Jednak co do ESP - to ono też musi mieć miejsce do wyprowadzenia samochodu z poślizgu - a jak już działa wtedy sobie uświadamiasz jak blisko jest barierka czy rów.
Po drugie działa tylko do pewnej prędkości (albo nazwijmy to przyczepności). Ładnie to pokazali w programie K2 - kierowców dwóch (odcinek 4). Chyba już przy 120km/h ESP nie dawało rady bo siła zarzucająca samochodem była wyższa niż możliwa siła hamującego koła by to skorygować.
Tak więc - życzę wszystkim więcej rozsądku i lepszych samochodów - by nie wylądować na hardzie. Samochód to tylko kawałek cieniutkie blachy i nie jest w trakcie wypadku w nim tak miło i przytulnie jak to wygląda w meega slow motion crash testach. Nie położysz ładnie główki na poduszce - tylko przypierdolisz łbem w airbag.
Zgłoś
Najlepszy_na_świecie 2014-12-11, 12:27 1
Kartofelhoffen napisał/a:

Nooo, większość facetów by się nie powstydziła takiego manewru. Szacun, no i fuksik, że drzewka nie było na końcu.

Gdzie ten manewr? Bo na filmie go nie widzę.
W zasadzie pewnie z szoku i zaskoczenia wszystko na odwrót, bo koła w złą stronę ustawione i wciśnięty hamulec. Można się mądrzyć oglądając, ale warto samemu na śliskim i mokrym przećwiczyć, żeby nie robić tego kiedyś na żywioł. Zawsze większe szanse na wyjście w jednym kawałku są, jak puścisz hamulec, albo wciśniesz mocno gaz. Ale u nas sami mistrzowie kierownicy i na każdym zakręcie towarzyszą im światła stopu.

PS. Jak zamiecie gwałtownie samochodem to nie ma na to mocnych.
Zgłoś
wojbos 2014-12-11, 12:34 1
mam auto z esp od kilku lat, wcześniej jakieś anty poślizgi kombinowane w skrzyniach biegów huj do dupy tym wynalazkom. Kiedyś wymyśliłem, że powściekam się trochę na śniegu zobaczę jak auto reaguje aby później łatwiej ogarnąć poślizg. No i nie wcisnąłem guzika esp gdzie u mnie akurat świeci jak się go wyłączy(albo po prostu coś nie pykło), jakież było moje zdziwienie kiedy słodko wchodziłem bokiem w zakręt a nagle zaburcało pierdło i moja głowa odbiła się od szyby bocznej a samochód jechał prościuteńko. Fajna sprawa, zwłaszcza na zakrętach ratuje dupę jak się ma zimówki za 400 zł za komplet i cieszy michę za zajebisty kurwa zakup ... eeehhhh
Zgłoś
z................0 2014-12-11, 13:14
@Sonal

Gunwo wisz, Skoda Felicia 4 evah!
Zgłoś
rigsuit 2014-12-11, 13:41
Pewnie myślała mam zimowe to można zapierdalać
Zgłoś
gregor40 2014-12-11, 13:51
Najlepszy_na_świecie napisał/a:

Gdzie ten manewr? Bo na filmie go nie widzę.
W zasadzie pewnie z szoku i zaskoczenia wszystko na odwrót, bo koła w złą stronę ustawione i wciśnięty hamulec. Można się mądrzyć oglądając, ale warto samemu na śliskim i mokrym przećwiczyć, żeby nie robić tego kiedyś na żywioł. Zawsze większe szanse na wyjście w jednym kawałku są, jak puścisz hamulec, albo wciśniesz mocno gaz. Ale u nas sami mistrzowie kierownicy i na każdym zakręcie towarzyszą im światła stopu.

PS. Jak zamiecie gwałtownie samochodem to nie ma na to mocnych.

Noga na hamulcu to ewidentny błąd (ABS na pewno skorygował nieco), ale akurat przy drugim zamieceniu, tuż przed wpadnięciem do rowu koła ma w dobrą stronę. Dupa jej ucieka w lewo i kola ma w lewo. To przednionapędówla. Przy pierwszym bujnięciu nie widać jak ma koła.
Zgłoś
Shcopek 2014-12-11, 13:55
Wykonanie nie najgorsze, na końcu trochę się pogubiła. 7/10
Zgłoś
TheMozg01 2014-12-11, 14:29
Na poślizg w normalnym samochodzie (zwykłe zawieszenie itp) nie ma mocnych przy wyższych prędkościach Tym bardziej na śliskim lub mokrym. Bujnie Cię raz i zanim zareagujesz to jesteś w rowie. ESP jak najbardziej może pomóc.
Zgłoś
mordotymoja 2014-12-11, 14:39
subarakiem albo evo by się wyrobiła z palcem w dupie, przedni napęd jest chujowy
Zgłoś
TheMozg01 2014-12-11, 14:43
Dlatego mówię o takich "normalnych" samochodach, wąziutkie opony, miękka zawiecha, napęd przód. Co innego zdusić w zarodku, a co innego jak już lecisz bokiem
Zgłoś
vorel 2014-12-11, 15:29
Sonal napisał/a:

ESP jest zajebiste i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej (biedakom w golfach, seicento czy innym gównie nie zrozumieją). Jeżdżę 20 kilka lat i nigdy nie zrezygnowałbym na auto bez tych pomagaczy, które docenia się w sytuacjach awaryjnych.

ESP nie jest wcale takie zajebiste jak próbują wmówić wszędzie dookoła, tak samo jak ABS.
Niby wszędzie uczą, ABS super świetny, ale ja Ci powiem, że wcale tak nie jest.
jak działa ABS? jeżeli dochodzi do momentu zblokowania się kół zmniejszane jest ciśnienie w układzie hamulcowym, przez co tak jakby koło przez jakąś setną sekundy nie hamuje. W dodatku zblokowane koło (nawet z ABS) potrzebuje trochę czasu aby złapać przyczepność.
Przeprowadziłem test swoim samochodem rozpędziłem się do danej prędkości i hamowałem do 0 na oblodzonej drodze
W pierwszym przypadku ( hamulec w podłogę ) zatrzymałem się po 37m
w drugim przypadku starałem się nie dopuścić do tego aby system ABS mi nie zadziałał - zatrzymałem się po 32m z tej samej prędkości.
Co do tego Twojego cudownego ESP...
Tak, mam taki system w 11- letnim Audi ale na zimę go wyłączam za każdym razem jak wsiadam do auta.
Jedyne kiedy się przydaje to przy podjazdach pod oblodzoną górkę. Bo przy poślizgu koło ma praktycznie 0 przyczepność i nie ma jak wyprostować samochodu.
Byłbym zapomniał, przy poślizgu z ESP nie używa się pedału hamulca, bo wtedy ten system nie zadziała prawidłowo
Zgłoś
V................5 2014-12-11, 16:36
kobieta z dzieckiem i takie manewry ..bravoooo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem