Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bloodwar ma racje a wy czopy nawet sobie nie wyobrazacie ile ci ludzie musza pracy wlozyc w to kim sa.
Obstawiam ze polowa z was wstapila by do fanclubow internetowych (bo jedyne swiatlo ogladane przez was to monitor), gdyby Enej wam zaczal browary stawiac na imprezie... bo jak sadze wiekszosci glownie o to chodzi w zyciu
@Fatum93
Skąd wiesz, że dumad nie jest w chuj bogaty i, nie rucha, w chuj lasek?
jeżeli tak by było nie siedział by na sadisticu pisząc komentarze tylko jechał by Nissanem GTR i jakaś laska robiła by mu loda...
@Fatum93
Skąd wiesz, że dumad nie jest w chuj bogaty i, nie rucha, w chuj lasek?
Po "i" nie stawia się przecinków...
Po "i" nie stawia się przecinków...
Mistrzu, ale weź przeczytaj z dwa razy to co napisałem, a potem pierdol farmazony...
Podpowiem, Skąd wiesz, że dumad nie jest w chuj bogaty i, nie rucha, w chuj lasek?
Wierze w Twoja inteligencję, napewno uda Ci się rozwiązać te zagadkę.
@BrotherLouie - chłopie, to jest Sadistic, portal dla ludzi którzy w sobotę wieczorem zamiast iść ze znajomymi na imprezę albo do dziewczyny poruchać siedzą w domu i czytają artykuły o kolesiu z Downem który potrafi sobie sam zrobić herbatę, tu siedzą tylko kompletne, zakompleksione zera bez znajomych i dziewczyny! Tacy ludzie w hierachii są nawet niżej niż Downy bo nie są upośledzeni umysłowo, mają dwie ręce, dwie nogi, widzą, słyszą, niektórzy nawet myślą a nie potrafią sobie poradzić z własnym życiem i wepchnąć go na właściwe tory! ZERA!
Czekaj, zaraz, co JA tu w takim razie robię?
Ale ty głupi jesteś
biedny nie jestem, brzydki też nie. Nie jestem pedałem. Nie muszę nigdzie jeździć na "dupy" bo mam swoją żonę we własnym (sporym) mieszkaniu. Myślę że gdybyś ją zobaczył stwierdziłbyś "ruchałby". Mam też dobrą pracę oraz fajne autko. Ze znajomymi chodzę na kręgle, tenis, do miłej knajpki pogadać i się tak właśnie pobawić
TAK smakuje życie
Więc spierdalaj do roboty zarabiać na imprezowanie i ruchanie "dupeczek" młody człowieku. Zobaczymy na jakie tory skierujesz swoje życie w 5 lat.
widze ze pisząc "banda pedałów" uraziłem chłopczyka BrotherLouie
Enej to małe pedzie i debile ukraińscy i ci co go słuchają również
Pozdrawiam i życzę sukcesów w życiu. Pozdrawiam również naukowców od przecinków hahah
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów